UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Spartak Trnava Fenerbahçe İddaa Tahmini 05.10.2023 

UEFA Konferans Ligi H Grubu 2. Maçında Spartak Trnava evinde, temsilcimiz Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Spartak TrnavaFenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Spartak Trnava kazanır 6.00, beraberlik 4.50, Fenerbahçe kazanır ise 1.50 olarak açıklanmış. MS 2 ve 1.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 20.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Ludogorets’e Farklı Kaybettiler 

Spartak Trnava, Slovakya Süper Ligi’nde çıkışını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Dunanjska deplasmanında da kazanmayı başaran Michal Gasparik’in ekibi sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Ligde son 4 maçta 10 puan toplayarak alt sıralardan kurtuldular. UEFA Konferans Ligi’nde ise zor bir gruba düşen Slovak ekibi grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Ludogorets’e farklı kaybetti. Rakibine 4-0 mağlup olan Spartak Trnava’yı bu hafta çok daha zorlu bir maç bekliyor. Fenerbahçe karşısında da puan alabileceklerini düşünmüyorum. Maç öncesinde Spartak Trnava’da eksik yok. 

Fenerbahçe Evinde Kazandı 

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi’nde grubun ilk maçında Nordsjaelland ile karşı karşıya gelmişti. Rakibini Kadıköy’de 3-1 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe gruba 3 puan ile giriş yaptı. Süper Lig’de de sezona müthiş başlayan İsmail Kartal’ın öğrencileri 7’de 7 yaparak liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Çaykur Rizespor’u 5 golle geçen Fenerbahçe’nin tam 14 resmi maçtır kazamayı başardığını da belirtelim. Bu hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde grubun son sırasındaki Spartak Trnava’ya konuk olacak. Fenerbahçe’den rahat bir galibiyet bekleniyor. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Emre Mor, Luan Peres ve Lincoln’un sakatlıkları devam ediyor. 

Spartak Trnava – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Spartak Trnava – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anton Malatinsky Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Emre Mor, Luan Peres ve Lincoln’un sakatlıkları devam ediyor.

Spartak Trnava'nın ilk 11’i Belli mi?

Spartak Trnava’nın muhtemel kadrosu: Dominik Takac, Martin Mikovic, Sebastian Kosa, Lukas Stetina, Kristian Kostrna, Martin Sulek,i Adrian Zeljkovic, Jan Bernat, Kelvin Ofori, Erik Daniel, Michal Duris

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Fred İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Süper Lig’de 7’de 7 yaparak yoluna devam eden ve lider konumda olan Fenerbahçe, geçen hafta sonu Kadıköy’de konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 5-0 ile geçti. Konferans Ligi’nde ise bu hafta Spartak Trnava’ya konuk olacaklar. Grubun ilk maçında Nordsjaelland’ı 3-1 ile geçen Fenerbahçe 14 resmi maçtır da kazanıyor. Spartak Trnava’nın bugün işi çok zor. Grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyorlar. Fenerbahçe, Slovakya’da rahat bir galibiyet alarak 3 puan ile evine döner. 

İddaa Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe zorlandığı maçta kazanmayı başardı. Spartak Trnava’yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiler ve grupta 2’de 2 yaparak lider oldular.