UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Lugano İddaa Tahmini 05.10.2023 

UEFA Konferans Ligi D Grubu 2. Maçında Lugano deplasmanda, temsilcimiz Beşiktaş’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.45’de start alacak ve EXXEN platformundan izlenebilecek.

Beşiktaş ve Lugano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Beşiktaş kazanır 1.38, beraberlik 5.00, Lugano kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 1 ve 2.5 ÜST oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim. 

Beşiktaş İlk Galibiyetini Arıyor 

Beşiktaş UEFA Konferans Ligi’nde grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Club Brugge ile 1-1 berabere kaldı. Geriye düştükleri maçta son dakikalarda buldukları golle 1 puan almayı başardılar. Jan Breydel’den sürpriz bir beraberlik ile dönen Beşiktaş bu hafta ise Lugano’yu konuk edecek. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor deplasmanında 2-0 kazanarak moral bulan Beşiktaş, Vodafone Park’da taraftarı önünde de kazanarak grupta ilk galibiyetini alma hedefinde. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Mert Günok, Gedson Fernandes ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları sürüyor. 

Lugano Deplasmanda Güldü 

Lugano İsviçre Süper Ligi’nde geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Winterthur deplasmanına konuk olan Lugano, rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı ve zirve takibini sürdürdü. Lider Zürich’in 4 puan gerisinde yer alan Lugano’nun 1 maçı da eksik. UEFA Konefans Ligi’nde ise grubun ilk maçında Bodo Glimt’i konuk eden İsviçre ekibi sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Bu hafta ise Vodafone Park’da Beşiktaş karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Lugano’da Milton Valenzuela ve Alan Arigoni’nin sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim. 

Beşiktaş – Lugano Maç Bilgileri

Beşiktaş – Lugano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Mert Günok, Gedson Fernandes ve Emrecan Uzunhan’ın sakatlıkları sürüyor. Lugano’da Milton Valenzuela ve Alan Arigoni’nin sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Oxlade Chamberlain, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

Lugano'nun İlk 11’i Belli mi?

Lugano’nun muhtemel kadrosu: Amir Saipi, Jhon Espinoza, Kreshnik Hajrizi, Albian Hajdari, Martim Marques, Anto Grgic, Yanis Cimignani, Roman Macek, Jonathan Sabbatini, Ignacio Aliseda, Shkelqim Vladi

İddaa Tahmini

Beşiktaş grubun ilk maçında Club Brugge ile Jan Breydel’de karşı karşıya geldi. Rakibi ile 1-1 berabere kalarak sürpriz bir sonuç alarak Konferans Ligi’ne başladılar. Hafta sonu ise Süper Lig’de Konyaspor deplsamanında 2-0 kazanan Siyah Beyazlılar moral buldu. Lugano ise ligde geçen hafta Winterthur’u deplasmanda 3-2 mağlup ederek zirve takibini devam ettirdiler. Konferans Ligi’nde grubun ilk maçında ise Bodo Glimt ile golsüz berabere kalmışlardı. Beşiktaş’tan taraftarı önünde galibiyet bekliyorum. Lugano’yu mağlup ederek 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.70

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş şok bir yenilgi aldı. Vodafone Park’da 2-0 öne geçtikleri maçı 3-2 kaybeden Beşiktaş hayal kırıklığı yarattı.