Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Trabzonspor İddaa Tahmini 06.10.2023

Trendyol Süper Lig’de Cuma günü 2 maç var. Bültenin ilk maçında Trabzonspor deplasmanda, Adana Demirspor’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Adana Demirspor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Adana Demirspor kazanır 2.26, beraberlik 3.71, Trabzonspor kazanır ise 3.23 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde KGVAR ve 2.5 ÜST tercihinin 20.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Adana Demirspor İç Sahada Kazanıyor 

Adana Demirspor geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Alanyaspor’u rahat geçti. Rakibini 4-0 mağlup etmeyi başaran Adana Demirspor iç sahada galibiyetler almaya devam ediyor. Bir önceki hafta ise Beşiktaş’ı 4-2 mağlup ettiler. Alanyaspor karşısında Mario Balotelli 2 gol atarak galibiyetin baş mimarı oldu. Bu sezon iç sahada fire vermeyen ve oynadığı 4 maçı da kazanan Patrick Kluivert’ın ekibi Trabzonspor karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da eksik bulunmuyor. 

Trabzonspor’dan 3 Puan 

Trabzonspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Pendikspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardılar. 10 kişi kaldığı maçtan 3 puan çıkartan Nenad Bjelica’nın ekibi Hatayspor mağlubiyetinin ardından kazanarak moral buldu. Bu hafta ise Adana Demirspor deplasmanına konuk olacaklar. Özellikle deplasman maçlarında savunmada ciddi sorunlar yaşayan Bordo Mavililer, Süper Lig’de bu sezon oynadığı 3 deplasman maçında da kalesini gole kapatamadı. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Mislav Orsic, Tonio Teklic ve Joaquin Fernandez’in sakatlıkları sürüyor. 

Adana Demirspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Mislav Orsic, Tonio Teklic ve Joaquin Fernandez’in sakatlıkları sürüyor. 

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Yusuf Erdoğan, Badou Ndiaye, Dorukhan Toköz, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Younes Belhanda, Mbaye Niang

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Paul Onuachu

İddaa Tahmini

Adana Demirspor zirve takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor’u 4-0 mağlup ettiler. Balotelli ayağının tozuyla geldi ve 2 gol attı. Son 2 maçını kazanarak geçen Adana Demirspor’da moraller yerinde. Trabzonspor ise geçen hafta Pendikspor’u 2-1 mağlup etti. Zor bir galibiyet alarak moral buldular. Özellikle bu sezon deplasman maçlarında kalesini gole kapatamayan bir Trabzonspor var. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol bekliyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor tek golle kazandı. Nani’nin golüyle Trabzonspor’u 1-0 mağlup ederek zirve takibini devam ettirdiler.