Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 06.10.2023

Trendyol Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Fatih Karagümrük deplasmanda, Alanyaspor’a konuk olacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadele Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Alanyaspor ile Fatih Karagümrük zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Alanyaspor galibiyetinin 2.09, beraberlik tercihinin 3.76, Fatih Karagümrük galibiyetinin ise 3.62 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Alanyaspor’da Moraller Bozuk 

Alanyaspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları devam eden Alanyaspor’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor deplasmanına konuk oldular ve mücadeleyi 4-0 kaybettiler. Üst üste 6 maçtır kazanamayan Ömer Erdoğan’ın ekibi Süper Lig’de bu sezon sadece 1 galibiyet alabildi. Artık reaksiyon göstermeleri şart ve bu hafta Fatih Karagümrk’ü konuk edececekler. Maç öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Fatih Karagümrük 5 Maçtır Kazanamıyor 

Fatih Karagümrük’de galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu derbide Kasımpaşa’yı konuk eden Alparslan Erdem’in ekibi sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İlk yarım saatlik dilimde 3-0 geriye düşen Fatih Karagümrük’ün Ceccherini ve Sturaro ile bulduğu 2 gol puan almalarına yetmedi. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır galip gelemeyen Kırmızı Siyahlılar düşme hattına da iyice yaklaştı diyebiliriz. Bu hafta Alanyaspor’a konuk olacak Fatih Karagümrük’de eksik bulunmuyor. 

Alanyaspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Alanyaspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Adem Ljajic, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Alanyaspor geçen hafta konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanında farklı kaybetti. Rakibine4-0 mağlup oldular. Spor Lig’de son 2 maçını da kaybeden Akdeniz ekibi tam 6 maçtır galip gelemiyor. Fatih Karagümrük ise geçen hafta konuk ettiği Kasımpaşa karşısında puan alamadı. Rakibine iç sahada 3-2 kaybettiler. 5 maçtır kazanamayan Fatih Karagümrük hiç güven vermiyor. Alanyaspor favori. Son haftalarda kötü bir gidişatları var ama bu hafta seyirci önünde 3 puan alacaklarını düşünüyorum. Alanyaspor kazanır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.81

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.09

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor haftalar sonra kazandı. İç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük’ü 2-1 ile geçtiler.