Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Galatasaray İddaa Tahmini 07.10.2023

Trendyol Süper Lig’de zirve takibini devam ettiren Galatasaray deplasmanda, Antalyaspor karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Antalyaspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Antalyaspor kazanır 4.89, beraberlik 4.14, Galatasaray kazanır ise 1.74 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. KGVAR ve 2.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Antalyaspor Deplasmanda Kazandı 

Antalyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu İstanbulspor deplasmanından 3 puan ile döndü. İlk yarıyı 1-0 geride kapattıkları maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazanan Akdeniz ekibinde moraller yerinde. Bir önceki hafta ise Samsunspor’u 2-0 mağlup etmeyi başarmışlardı. Nuri Şahin’in öğrencileri son 2 haftada 6 puan topladı ve çıkışa geçti. Öte yandan morallerde arttı. Bu hafta sonu ise Galatasaray ile karşılaşacaklar. Antalyaspor iç sahada iyi bir takım ve bu sezon taraftarı önünde maç kaybetmediler. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Jakub Kaluzinski’nin sakatlığı devam ediyor. 

Galatasaray 6 Maçtır Kazanıyor 

Galatasaray Süper Lig’de üst üste galibiyetler alarak zirve takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Rams Park’da konuk ettikleri Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ederek üst üste 6. Galibiyetini aldılar. Lider Fenerbahçe’nin sadece 2 puan gerisindeler. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’ı 3-2 mağlup eden Galatasaray destan yazdı. Müthiş bir direnç gösterdiler ve Manchester United deplasmanından kazanarak döndüler. Grupta puanını 4 yapan Galatasaray gruptan çıkma adına da avantaj yakaladı. Bu hafta Süper Lig’de Antalyaspor’a konuk olacak Galatasaray’da Kazımcan Karataş’ın sakatlığı devam ediyor. 

Antalyaspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Antalyaspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Jakub Kaluzinski’nin sakatlığı devam ediyor. Galatasaray’da Kazımcan Karataş’ın sakatlığı devam ediyor. 

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Atabaerk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Tete, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Antalyaspor Süper Lig’de oynadığı son 2 maçı da kazanarak moral buldu Önce Samsunspor’u 2-0, geçen hafta ise İstanbulspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiler. Adam Bursa attığı gollerle geçen haftanın mimarıydı. Son 2 maçta 6 puan toplayan Antalyaspor, bu hafta Galatasaray karşısında sürpriz arayacak. Galatasaray hafta içi harika bir galibiyet aldı. Şampiyonalar Ligi’nde Manchester United’ı Old Trafford’da 3-2 mağlup ederek grupta ilk galibiyetini aldılar. Süper Lig’de de 6 maçtır kazanıyorlar. Galatasaray maçın favorisi ama ben gollere yöneleceğim. Antalyaspor’dan gol beklentim var. Bol gollü ve iki takımında gol bulacağı bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puan almayı başardı. Antalyaspor deplasmanında 2-0 kazanarak zirve takibini devam ettirdiler.