İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Luton Town Tottenham İddaa Tahmini 07.10.2023

İngiltere Premier Lig’de bu sezon dikkat çeken Tottenham deplasmanda, Luton Town’un konuğu olacak. Saat 14.30’da başlayacak mücadeleyi Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Luton Town ile Tottenham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Everton galibiyetine 6.60, beraberlik tercihine 4.80, Tottenham galibiyetine ise 1.49 verildiğini görüyoruz.

Luton Town Alt Sıralarda 

Luton Town geçtiğimiz hafta içi erteleme maçında Burnley ile karşı karşıya geldi. Kenilworth Road’da konuk ettikleri Burnley’e 2-1 kaybettiler. Rob Edwards’ın ekibi bu sezon taraftarı önünde henüz galibiyet alamadı. Premier Lig’de geride kalan 7 hafta sonunda da sadece 1 galibiyet alabildiler. Tek galibiyetlerini 2 hafta önce Goodison Park’da Everton’a karşı aldılar. Bu hafta sonu ise Kenilworth Road’da Tottenham’ı konuk edecek Luton Town’u zor bir 90 dakika bekliyor. Luton Town’da Jordan Clark ve Gabriel Osho’nun sakatlıkları sürüyor. 

Tottenham Evinde Kazandı 

Tottenham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Liverpool’u 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Heung Min Son yine golünü atmayı başardı ve bu sezon Tottenham’ı sırtlıyor. Premier Lig’de geride kalan 7 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen tek takım olan Tottenham’da moraller yerinde. Ange Postecoglou yönetiminde 7 hafta sonunda 17 puan topladılar ve lider Manchester City’nin sadece 1 puan gerisindeler. Bu hafta konuk olacakları Luton Town deplasmanında da maçın net favorisi olduklarını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Ryan Sessegnon, Rodrigo Bentancur ve Ivan Perisic sakat olan isimler. 

Luton Town – Tottenham Maç Bilgileri

Luton Town – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Mücadele Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kenilworth Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Jordan Clark ve Gabriel Osho’nun sakatlıkları sürüyor. Tottenham’da Ryan Sessegnon, Rodrigo Bentancur ve Ivan Perisic sakat olan isimler.

Luton Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

Tottenham'ın 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Micky van de Ven, Cristian Romero, Emerson Royal, Yves Bissouma, Oliver Skipp, James Maddison, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Richarlison

İddaa Tahmini

Luton Town hafta içi erteleme maçında Burnley karşısında puan alamadı. Rob Edwards’ın öğrencileri rakibine 2-1 mağlup oldu. Alt sıralarda bulunan Luton Town bu hafta Tottenham’ı ağırlayacak. Tottenham ise geçen hafta Liverpool’u mağlup etti. Uzatma dakikalarında buldukları golle maçı 2-1 kazandılar. Manchester City’nin kaybettiği haftayı kazanarak geçen Tottenham 2. Sıraya yükseldi. Bu hafta Luton Town deplasmanında da favoriler. Ange Postecoglou’nun öğrencileri rahat bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.49

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham 10 kişi kaldığı maçtan 3 puan çıkartmayı başardı. Luton Town deplasmanında 1-0 kazandılar ve haftayı 3 puan ile geçtiler.