Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Gaziantep FK Bahis Tahmini 07.10.2023

Trendyol Süper Lig’de düşme hattında bulunan Başakşehir evinde, Gaziantep FK’yı konuk edecek. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 2 kanalından seyredebilirsiniz.

Başakşehir ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Başakşehir kazanır 1.91, beraberlik 3.93, Gaziantep FK kazanır ise 4.12 olarak açıklanmış.  

Başakşehir’de Hedef Galibiyet 

Başakşehir Süper Lig’de bu sezon geride kalan 7 hafta sonunda sadece 1 galibiyet alabildi. Çağdaş Atan’ın göreve gelişinden bu yana 4 maç geçti ve sadece 4 puan toplayabildiler. Tabi bu 4 maçlık süreçte Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımlarla karşı karşıya geldiklerini de belirtelim. Geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanına konuk olan Başakşehir rakibi ile golsüz berabere kalmıştı. Bu hafta sonu ise iç sahada Gaziantep fK’yı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı devam ediyor. 

Gaziantep FK Deplasmanda Kazandı 

Gaziantep FK Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Samsunspor deplasmanına konuk oldular ve mücadeleyi 2-1 kazandılar. Süper Lig’de son 2 maçından 6 puan çıkartan Kırmızı Siyahlılar, Marius Sumudica’nın göreve gelmesiyle beraber iyi bir hava yakaladı. Düşme hattının sadece 1 basamak üzerinde yer alan Gaziantep FK bu hafta Başakşehir’in konuğu olacak. Rakibi karşısında sürpriz arayacak Gaziantep FK’da İlker Karakaş’ın sakatlığı sürüyor. 

Başakşehir – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Başakşehir – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı devam ediyor. Gaziantep FK’da İlker Karakaş’ın sakatlığı sürüyor. 

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Naoufel Khacef, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Max Gradel, Luka Stankovski, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

İddaa Tahmini

Gaziantep FK son 2 haftadır üst üste galibiyetler alıyor. Sumudica göreve geldikten sonra İstanbulspor ve Samsunspor karşısında 6 puan topladılar. Geçen hafta Samsunspor’u deplasmanda 2-1 ile geçmişlerdi. Başakşehir ise hafta içi Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Süper Lig’de bu sezon puanını 4’e yükselttiler.Son 3 maçta galip gelemeyen Başakeşhir’den bu hafta reaksiyon bekliyorum. Gaziantep FK karşısında kazanarak 3 puan ile haftayı geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.91

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Başakşehir evinde 2 golle kazandı ve sezonun ilk iç sahada galibiyetini aldı.