İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Salernitana Maç Tahmini 08.10.2023

8 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nde 8. hafta heyecanı, Monza ile Salernitana‘nın 3 puan mücadelesiyle başlıyor. Türkiye saati ile 13:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bets10, Monza galibiyetine 1.70, beraberliğe 4.00, Salernitana galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Monza Evine Galibiyetle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 7 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Monza, son haftadan aldığı galibiyetle ligin alt sıralarından kurtulmayı başardı ve kendisini milli ara öncesi orta sıralara attı. Raffaele Palladino ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sassuolo deplasmanından 1-0’lık galibiyetle döndü ve tam 4 hafta sonra galip gelmeyi başardı. Lorenzo Colombo’nun attığı tek golle kazanan Monza, skor üretmekte ilk 7 hafta itibariyle zorlandı. Bu sezon çıktıkları 7 maçın 6’sında 2.5 gol barajı aşılmazken, son 4 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşılmadı. Ligin 12. sırasında yer alan ev sahibi, bu hafta Salernitana ile taraftarı önünde karşı karşıya gelecek. Monza galibiyetlerine devam etmek ve alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

Salernitana Puan Kaybetmeye Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunda oturan İnter ile karşı karşıya gelen Salernitana, kötü gidişatını 4-0’lık iç saha mağlubiyetiyle sürdürdü. Yeni sezona Paulo Sousa yönetiminde hazırlanan konuk ekip, ilk 7 hafta sona erdiğinde henüz galibiyetle tanışmadı. İlk 7 haftalık fikstürü 4 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Salernitana, kalesinde gördüğü 14 gole karşılık ise rakip fileleri sadece 4 kez havalandırabildi. Son 180 dakika Empoli ve İnter’e karşı skor dahi üretemeden mağlup olan konuk ekip, küme düşme hattının içerisinde yer alıyor. Cagliri ile birlikte ligin en zayıf performansını sergileyen konuk ekip, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta.

Monza – Salernitana Maç Bilgileri

Monza – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza cephesinde karşılaşma öncesi Gianluca Caprari’nin sakatlığı devam ediyor. Salernitana’da ise Lassana Coulibaly’nin sakatlığı devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Andrea Carboni, Pablo Mari, Luca Caldirola, Giorgos Kiriakopoulos, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Andrea Colpani, Lorenzo Colombo, Patrick Ciurria, Dany Mota.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Guillermo Ochoa, Norbert Gyömber, Flavius Daniliuc, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Grigoris Kastanos, Boulaye Dia, Jovane Cabral.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle toparlanma sinyalleri veren Monza, milli araya galibiyetlerine devam ederek girmek istiyor. Ev sahibi tüm maçlarında puan kaybeden Salernitana karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Monza evinde rahat bir galibiyet aldı ve milli araya 2’de 2 yaparak girdi. Ev sahibi Salernitana karşısında 3 golle kazanırken, kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.