UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Avusturya Belçika İddaa Tahmini 13.10.2023

EURO 2024 Elemeleri F Grubu‘nda son 3 haftaya girilirken, liderlik koltuğunu paylaşan Avusturya ile Belçika karşı karşıya gelecek. 13 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak müsabaka, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Avusturya galibiyetine 2.88, beraberliğe 3.35, Belçika galibiyetine ise 2.62 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine sunulan özel oran fırsatlarını incelediğimizde ise Karşılıklı Gol Var seçeneğini seçerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran fırsatı kazanacaksınız.

Avusturya Gözünü Liderliğe Dikti

EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nun son haftasında İsveç deplasmanına konuk olan Avusturya, Michael Gregoritsch ve Marko Arnautovic’in harika performanslarıyla 3-1’lik deplasman galibiyetine imza atarken, grupta son 3 haftaya namağlup girmeyi başardı. İlk 5 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 1 berberlikle geride bırakan Ralf Rangnick’in öğrencileri, sadece Belçika deplasmanında puan kaybetti. Lider ile deplasmanda 1-1 berabere kalmayı başaran ev sahibi, lider ile aynı puana sahip. Zirveyi henüz averaj farkıyla ele geçiremeyen Avusturya, taraftarı önünde kazanarak son 2 haftaya lider girme şansına sahip. 5 maç sonunda rakip fileleri 12 kez havalandıran Avusturya, kalesinde ise sadece 4 gole engel olamadı. Avusturya’yı grupta mağlup etmek kolay değil.

Belçika Liderliği Garantilemek İstiyor

EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nda son 3 haftadan 3 galibiyetle çıkmayı başaran Belçika, 5 hafta sonunda ise 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Namağlup bir performans grafiğiyle grup liderliğini sürdüren Domenico Tedesco’nun öğrencileri, 13 puan topladı. En yakın takipçisi Avusturya’nın averaj farkıyla üzerinde yer alan Belçika, sadece Avusturya’ya karşı iç sahada puan kaybetti. 5 maç sonunda rakip fileleri tam 13 kez havalandırmayı başaran Belçika, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Son 3 haftada gol yemeden kazanan konuk ekip, bu hafta Avusturya deplasmanından 3 puanla çıkarak, grupta liderlik koltuğunu garanti altına almak istiyor. Kağıt üzerinde liderliğin favorisi olarak gösterilen konuk ekip, ilk 5 hafta performansıyla rüştünü ispatladı.

Avusturya – Belçika Maç Bilgileri

Avusturya – Belçika Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ernst Happel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Andreas Ulmer, Aleksandar Dragovic, Philipp Lienhart, Christpher Trimmel, Marcel Sabitzer, Louis Schaub, Marco Grüll, Nicolas Seiwald, Marko Arnautovic, Florian Grillitsch.

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Timoth Castagne, Axel Witsel, Youri Tielemans, Leander Dendonecker, Yannick Carrasco, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku, Lukaku.

İddaa Tahmini

Namağlup performanslarıyla liderlik koltuğunu paylaşan Avusturya ve Belçika, birime 3 hafta kala karşı karşıya gelecek. İki takımda gruba performanslarıyla damga vurmayı başarırken, liderlik şansını sürdürdü. İki formda takımında bu kritik haftada karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Belçika rakibinin yenilmezlik serisine son verdi. Konuk ekip 3 golle rakibine üstünlük kurarken, kalesinde ise sadece 2 gole geçit verdi. Kazananları tebrik ederiz.