UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İrlanda Cumhuriyeti Yunanistan Maç Tahmini 13.10.2023

13 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan EURO 2024 Elemeleri B Grubu mücadelesinde, İrlanda Cumhuriyeti ile Yunanistan karşı karşıya gelecek.

Aviva Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, İrlanda Cumhuriyeti galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.05, Yunanistan galibiyetine ise 3.15 oran belirlemiş durumda.

İrlanda Cumhuriyeti Kazanmak Zorunda

İrlanda Cumhuriyeti cephesinde tehlike çanları çalıyor. EURO 2024 şansını zora sokan ev sahibi, bu hafta Yunanistan karşısında kazanmak zorunda. EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda ilk 5 haftayı 4 mağlubiyet, 1 galibiyetle geride bırakan İrlanda Cumhuriyeti, sadece Cebelitarık karşısında galip gelmeyi başarırken, Fransa, Hollanda ve Yunanistan karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. 5 maç sonunda rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başarabilen Stephen Kenny’nin öğrencileri, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Yunanistan ile arasında 6 puan fark bulunan ev sahibi, liderin ise 12 puan gerisinde kaldı. 2. sıra umutlarını korumak için bu hafta önlerine önemli bir fırsat geldi. Lider ile en yakın takipçisinin karşı karşıya geleceği haftada, en yakın rakiplerinden Yunanistan ile karşı karşıya gelecekler.

Yunanistan Takibi Bırakmıyor

EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda zirve takibini sürdüren Yunanistan,  lider ile arasındaki puan farkını 6’da tutmayı başarırken, 2. sıradaki Hollanda’nın ise averajla gerisinde kaldı. Fransa ve Hollanda’ya karşı alınan üst üste mağlubiyetlerin arından, son hafta Cebelitarık karşısında kazanarak, takibi sürdürmeyi başardılar ve güven tazelediler. 5 hafta sonunda 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle yoluna devam eden Gustavo Poyet’in öğrencileri, kalesinde gördüğü 5 gole karşılık, rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başardı. Grubun formda takımları arasında yer alan Yunanistan, iç sahada 2-1’lik skorla mağlup ettiği İrlanda Cumhuriyeti’ne deplasmanda konuk olacaklar. Bu hafta kazanmaları halinde, Hollanda’yı geçerek 2. sırada yer alma şansına sahipler. Lider ile en yakın takipçisinin karşı karşıya geleceği haftada, Yunanistan hata yapmak istemiyor.

İrlanda Cumhuriyeti – Yunanistan Maç Bilgileri

İrlanda Cumhuriyeti – Yunanistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aviva Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İrlanda Cumhuriyeti’nin ilk 11’i Belli mi?

İrlanda Cumhuriyeti’nin muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Dara O’Shea, Duffy, Coleman, Doherty, Egan, Cullen, Hendrick, McGarth, Connolly, Uche Idah.

Yunanistan’ın 11’i Belli mi?

Yunanistan’ın muhtemel kadrosu: Vlachodimos, George Baldock, Konstantinos Mavropanos, Pantelis Hatzidiakos, Kostas Tsimikas, Dimitris Kourbelis, Dimitrios Pelkas, Anastasios Bakasetas, Petros Mantalos, Georgios Masouras, Fotis Ioannidis.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda 2. sıra takibini sürdüren Yunanistan, grubun en formda takımları arasında yer alıyor. Konuk ekip gruptan çıkma umutlarını İrlanda Cumhuriyeti karşısında sürdürecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.71

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.15

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Giorgos Giakoumakis attı, Yunanistan deplasmanda kazandı. Konuk ekip İrlanda Cumhuriyeti engelini deplasmanda zorlanmadan geçti ve EURO 2024 Eleme gruplarında bizleri yanıltmadı.