UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hollanda Fransa İddaa Tahmini 13.10.2023

Hollanda evinde Fransa’yı konuk edecek. EURO 2024 Elemeleri B Grubu‘nda lider ile en yakın takipçisinin karşı karşıya geleceği mücadele, 13 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Hollanda galibiyetine 3.15, beraberliğe 3.65, Fransa galibiyetine ise 2.32 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından sunulan özel oran fırsatlarında Hollanda- Fransa mücadelesinde 2.5 Üst seçeneğini değerlendirerek 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Hollanda Kazanmak Zorunda

İrlanda Cumhuriyeti deplasmanından galibiyetle dönen Hollanda, EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda 3’te 3 yapmayı başardı ve liderlik şansını son 4 haftaya taşıdı. Henüz 3. dakikada yedikleri penaltı golüyle 1-0 geriye düşen Portakallar, Cody Gakpo ve Wout Weghorst’un golleriyle geri  dönmeyi başardı. Son 3 haftada kazanan ev sahibi, sadece Fransa deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle döndü. 1 maç eksikle liderin 6 puan gerisinde yoluna devam eden Hollanda, hem liderlik şansını sürdürmek hem de 2. sıradaki yerini korumak için evinde kazanmak zorunda. Zira ev sahibinin Yunanistan ile arasında sadece averaj farkı bulunurken, Fransa’ya mağlup olmaları halinde ise puan farkı 9’a yükselecek. Grupta kader maçlarından birine çıkacak olan Hollanda, tüm maçlarını kazanan Fransa karşısında sürpriz arayacak.

Fransa Liderliği Bırakmadı

EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda son hafta İrlanda Cumhuriyeti’ne karşı iç sahada 2-0’lık net bir galibiyete imza atan Fransa, grupta tüm maçlarını kazanarak liderlik koltuğunu bırakmadı ve aynı zamanda gol yememe serisini 5 maça çıkardı. Grupta tüm rakiplerine karşı galip gelen Didier Deschamps’ın öğrencileri, kalesinde henüz gol görmezken, rakip fileleri ise tam 11 kez havalandırmayı başardı. Son yıllarda Dünya Kupası performansıyla dikkat çeken Fransa, 2018 yılında elde ettiği şampiyonluğun ardından 2022 yılında şampiyonluğu finalde Arjantin’e kaptırdı. Rotasını Avrupa şampiyonluğuna çeviren Fransa, Deschamps yönetiminde sergilediği performans ve kadro kalitesiyle güven vermeye devam ediyor. Bir kez daha şampiyonluğun favorileri arasında yer alan konuk ekip, bu hafta grupta liderlik koltuğunu garantileme şansına sahip. Hollanda’ya karşı ilk maçta 4-0’lık üstünlük kurmayı başaran Fransa, bir kez daha rakibi karşısında favori taraf.

Hollanda – Fransa Maç Bilgileri

Hollanda – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 21:45.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Johan Cruyff Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Vincent Janssen.

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Dayot Upamecano, Ibrahima Konate, Theo Hernandez, Aurelien Tchouameni, Adrien Rabiot, Ousmane Dembele, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Marcus Thuram.

İddaa Tahmini

Grupta son 3 maçından galip çıkmayı başaran Hollanda ile tüm maçlarını kazanan Fransa karşı karşıya gelecek. İki takımda liderlik için mücadele ederken, son haftalarda harika performanslar sergiledi. Grubun formda takımlarının karşı karşıya geleceği mücadelede, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.72

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçtan 3 puanı alan taraf Fransa oldu. Galibiyetlerine devam etmeyi başaran konuk ekip, EURO 2024’e katılmayı garantiledi. Konuk ekip 2 golle kazanırken, Hollanda ise taraftarı önünde fileleri 1 kez havalandırdı. Kazananları tebrik ederiz.