İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Cagliari Maç Tahmini 22.10.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 9. hafta heyecanı devam ederken, 22 Ekim Pazar günü fikstüründe yer alan mücadelede, Salernitana ile Cagliari karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Rexbet, Salernitana galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.25, Cagliari galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.88, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Salernitana Galibiyetle Tanışmadı

Salernitana cephesinde Filippo Inzaghi dönemi başlıyor. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona istediği başlangıcı yapamayan ev sahibi, 8. hafta sona erdiğinde küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı ve ligin zayıf halkaları arasında yer aldı. Paulo Sousa önderliğinde milli araya kadar tüm rakiplerine karşı puan kaybeden ev sahibi, 5 mağlubiyet, 3 beraberliğe imza attı. Son 3 haftanın tamamında mağlup olmaktan kurtulamayan Salernitana, 3 maçta tam 10 gol yedi ve aynı zamanda savunma performansıyla da güven vermekten uzak kaldı. Yeni teknik adamıyla en yakın rakiplerinden Cagliari karşısına çıkacak olan Salernitana, kazanarak toparlanmak istiyor.

Cagliari’de Kabus Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nin 8. haftası iç sahada Roma’yı konuk eden Cagliari, puan kayıplarına devam etti. Sahasında 4-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Cagliari, 8 hafta sonunda 6. mağlubiyetini yaşadı. İlk 8 haftayı 6 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekipte, göreve sezon başında gelen Claudio Ranieri, eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Henüz ligde galibiyeti bulunmayan konuk ekip, milli arada toparlanmak istiyor. 8 maç sonunda kalesini 14 gole kapatmayı başaramayan Cagliari, rakip fileleri ise 4 kez havalandırabildi. Milli ara dönüşü ligdeki en yakın rakibine deplasmanda konuk olacak olan Ranieri’nin öğrencileri, kazanarak kabustan uyanmak istiyor.

Salernitana – Cagliari Maç Bilgileri

Salernitana – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana cephesinde Chukwubuikem Ikwuemesi’nin sakatlığı devam ediyor. Cagliari’de bu hafta Gianluca Lapadula ve Gianluca Lapadula’nın sakatlıkları devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Guillermo Ochoa, Norbert Gyömber, Flavius Daniliuc, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Grigoris Kastanos, Boulaye Dia, Jovane Cabral.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Boris Radunovic, Mateusz Wieteska, Alberto Dossena, Pantelis Hatzidiakos, Tommaso Augello, Gabriele Zappa, Antoine Makoumbou, Nahitan Nandez, Alessandro Deiola, Eldor Shomurodov, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

Salernitana ile Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonu puan kayıplarıyla sürdürüyor. İki takımda milli araya kadar ligde kabusu yaşarken, milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. İlk haftadan itibaren savunma zafiyetleri gösteren tarafların, bir kez daha kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 4 gole ev sahipliği yapan mücadelede, Salernitana ve Cagliari harika hücum performansları sergiledi. 90 dakika sona erdiğinde taraflar rakip fileleri 2’şer kez havalandırdı ve sahadan 1’er puanla ayrıldı.