İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Genoa İddaa Tahminin 22.10.2023

22 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nin 6. sırasında yer alan Atalanta 15. sıradaki Genoa karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.15, Genoa galibiyetine ise 6.20 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.34, beraberliğe 3.61, konuk ekibe ise 5.51 oran veriyor.

Atalanta Son 2 Haftada Kazanamadı

İtalya Serie A Ligi’nde son hafta Lazio deplasmanına konuk olan Atalanta, gol düellosundan puan çıkaramadı. 2-0 geriden gelerek skoru 2-2’ye getirmeyi başaran Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, son 7 dakikalık dilimde skoru koruyamadı ve mücadeleden 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Juventus beraberliğinin ardından puan kayıplarına devam eden ev sahibi, son 2 haftada 5 puan kaybederek milli araya girdi. İlk 8 haftadan 13 puan çıkarmayı başarabilen Atalanta, ligin 6. sırasında yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi karnesi ise galibiyetlerle dolan ev sahibi, Rakow ve Sporting CP karşısında kazanarak, D Grubu’nda liderlik koltuğuna oturdu. Etkisini lige taşımak isteyen ev sahibinin, lider ile arasında 8 puan fark bulunuyor. Atalanta milli ara dönüşü lider ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmasını istemiyor.

Genoa Alt Sıralardan Kurtulamadı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Genoa, 8 puanla kendisine 15. sırada yer buldu. İlk haftaların zayıf halkaları arasında yer alan Alberto Gilardino ve öğrencileri, milli araya 2 haftada kaybettiği 5 puanla girdi. Udinese deplasmanında alınan 2-2’lik beraberliğin ardından, son hafta lider Milan’a karşı iç sahada 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. Rakibi gibi milli araya moralsiz giren ve toparlanmak isteyen Genoa, bu sezon kalesini gole kapatmakta zorlanıyor. Çıktığı 8 maçın 7’sinde kalesini gole kapatamayan konuk ekip, toplamda ise 12 gol yedi. Bu sezon sadece Lazio ve Roma karşısında galip gelebilen Genoa, bu hafta Atalanta deplasmanında 3 puan arayacak.

Atalanta – Genoa Maç Bilgileri

Atalanta – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Berat Djimsiti, Rafael Toloi, Matteo Ruggeri, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Ederson, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Ridgeciano Haps, Mattia Bani, Morten Frendrup, Morten Thorsby, Ruslan Malinovskyi, Albert Gudmundsson, Mateo Retegui.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında artan puan kayıplarına rağmen zirve takibini sürdüren Atalanta, milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. İç saha avantajına sahip olan ev sahibi, Genoa karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta taraftarı önünde Ademola Lookman ve Éderson’un golleriyle kazandı. Milli aradan hariak bir geri dönüş yapan Atalanta, haftayı 3 puanla kapatarak bizleri yanıltmadı.