İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Juventus İddaa Tahmini 22.10.2023

Milan evinde Juventus‘u konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi‘nin 9. haftasında sahne alacak olan dev derbi, 22 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Milan galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.25, Juventus galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında, derbide KGVAR seçeneğini değerlendirerek, 15.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Milan Araya Lider Girmeyi Başardı

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Milan, milli ara dönüşü Juventus derbisinde galibiyet arayacak. Christian Pulisic hamlesiyle kadrosuna büyük bir güç katan ev sahibi, yeni transferlerinden ilk 8 haftada istediği verimi aldı. Pioli ve öğrencilerini bu sezon sadece İnter mağlup etmeyi başarabildi. Geri kalan 7 haftadan 7 galibiyetle 21 puan toplamayı başaran ve liderlik koltuğunu koruyarak milli araya giren ev sahibi, son 4 haftanın tamamında galip ayrılmayı başarırken, son 2 haftada Lazio ve Genoa’y karşı gol şansı dahi vermeden galip gelmeyi başardı. 8 haftada rakip fileleri 16 kez havalandıran ev sahibi, kalesinde ise 8 gole izin verdi. Bu sezon Roma ve Lazio derbilerinden zaferle çıkan Milan, İnter derbisinden ise mağlubiyetle ayrıldı. Son 6 maçta Juventus’a karşı kaybetmeyen ev sahibi, seriyi 3 puanla sürdürmek istiyor.

Juventus Gözünü Liderliğe Dikti

Juventus bu sezon rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna çevirdi. Massimiliano Allegri yönetiminde yoluna devam eden konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden aldığı men cezasının ardından şampiyonluğa odaklandı. İlk 8 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan JUVE, sadece Sassuolo deplasmanında mağlubiyet yaşadı. Son 3 haftada Lecce ve Torino’yu mağlup etmeyi başaran konuk ekip, Atalanta deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran ve milli araya Torino derbisinden aldığı 3 puanla girmeyi başaran Juventus, son 3 haftanın tamamında kalesini gole kapatmayı başardı ve harika bir savunma performansı sergiledi. Lider ile arasında 4 puan fark bulunan JUVE, milli ara dönüşünde puan farkını azaltmak istiyor.

Milan – Juventus Maç Bilgileri

Milan – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan cephesinde Ismael Bennacer, Mattia Caldara ve Samuel Chukwueze’nin sakatlıkları devam ediyor. Juventus takımında ise Paul Pogba ve Nicolo Fagioli kart cezalısı. Alex Sandro, Danilo Luiz ve Mattia De Sciglio’nun sakatlıkları devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Davide Calabria, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Rafael Leao, Oliver Giroud.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Danilo, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Weston McKennie, Nicolò Fagioli, Dusan Vlahovic, Moise Kean.

İddaa Tahmini

Dev derbide taraf bahsi oldukça güç. Milan yeni sezona harika bir başlangıç yaparken, milli araya lider girdi. Juventus ise tüm rotasını Serie A Ligi şampiyonluğuna çevirirken, zirve takibine tam gaz devam ediyor. Milli ara dönüşü galibiyet arayacak olan ezeli rakiplerin, zorlu 90 dakikada karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 40. dakikadan itibaren Malick Thiaw’ın kırmızı kartıyla 10 kişi kalan Milan, skor üretmediği debide mağlubiyetten kurtulamadı. Juventus deplasmanda Manuel Locatelli’nin tek golüyle galip ayrılmayı başardı.