UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Kızılyıldız İddaa Tahmini 25.10.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Maçında, Leizpig ile Kızılyıldız kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Leipzig ile Kızılyıldız zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Leipzig galibiyetinin 1.26, beraberlik tercihinin 6.80, Kızılyıldız galibiyetinin ise 10.76 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leipzig’den 3 Puan

Leipzig geçtiğimiz hafta sonu Almanya Bundesliga’da haftayı 3 puan ile kapattı. Konuk oldukları Darmstadt deplasmanında 3-1 kazanan Marco Rose’un öğrencileri, 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşamış oldu. Lider Bayer Leverkusen’in takibini sürdüren Leipzig bu hafta içi Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. İç sahada Kızılyıldız’ı konuk edecek olan Leipzig’in kazanması halinde gruptan çıkma adına önemli bir avantaj yakalayacağını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Leipzig’de Willi Orban’ın sakatlığı sürüyor.

Kızılyıldız’ın İşi Zor

Kızılyıldız’ın gruptan çıkma şansı pek kolay gözükmüyor. Grupta oynadıkları 2 maçta henüz galibiyet ile tanışamadılar. İlk maçta Etihad’da Manchester City’e 3-1 kaybeden Kızılyıldız grubun 2. Maçında ise Young Boys ile 2-2 berabere kaldı. İlk 2 maçta 1 puan alabilen Barak Bakhar’ın ekibi son sırada. Bugün ise Leipzig’e konuk olacaklar. Leipzig karşısında da direnebileceklerini sanmıyorum. Maç öncesinde Kızılyıldız’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Leipzig – Kızılyıldız Maç Bilgileri

Leipzig – Kızılyıldız Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de Willi Orban’ın sakatlığı sürüyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Yussuf Poulsen

Kızılyıldız'ın 11’i Belli mi?

Kızıldılyız’ın muhtemel kadrosu: Omri Glazer, Milan Rodic, Aleksandar Dragovic, Uros Spajic, Kosta Nedeljkovic, Marko Stamenic, Vladimir Lucic, Kings Kangwa, Mirko Ivanic, Peter Olayinka, Cherif Ndiaye

İddaa Tahmini

Leipzig grupta oynadığı 2 maçta 1 galibiye ve 1 mağlubiyet yaşadı. Grubun ilk maçında Young Boys’u 3-1 ile geçen Alman ekibi grubun 2. Maçında ise Manchester City’e 3-1 mağlup oldu. Manchester City’nin ardından grubun 2. Sıra için favorisi olarak gösteriliyorlar. Kızılyıldız’ın ise grupta henüz galibiyeti yok. Tek puanını Young Boys karşısında 2-2 berabere kalarak aldılar. Leipzig’in hata yapmaması gereken bir maç. Sesko önderliğinde Kızılyıldız karşısında kazanarak 2. Sıradaki yerini korurlar. 

İddaa Oranı: H1, Oran 1.42

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.67

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig zorlanmadı. Kızılyıldız’ı iç sahada 3-1 ile geçtiler ve grupta puanını 6 yaptılar.