UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Young Boys Manchester City İddaa Tahmini 25.10.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Maçında Young Boys evinde, lider Manchester City karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Young Boys Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Young Boys kazanır 14.40, beraberlik 7.30, Manchester City kazanır ise 1.21 olarak açıklanmış.

Young  Boys’un İşi Zor

Young Boys geçtiğimiz hafta sonu İsviçre Süper Ligi’nde puan kaybı yaşadı. İç sahada konuk ettikleri lider Zürich ile golsüz berabere kaldılar. Young Boys’un bu sezon ilk kez lig maçında gol atamadığını da belirtelim. Lider Zürich’in 2 puan gerisindeler ama Young Boys’un 1 maçı eksik. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise G Grubunda 2 maç geride kaldı ve Raphael Wicky’nin öğrencilerinin henüz galibiyeti yok. Tek puanını grubun 2. Maçında Kızılyıldız deplasmanında 2-2 berabere kalarak aldılar. Bu hafta ise lider Manchester City’i konuk edecekler. Maç öncesinde Young Boys’da eksik bulunmuyor.

Manchester City Net Favori

Manchester City UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubunda oynadığı 2 maçta fire vermedi. Önce Etihad’da konuk ettikleri Kızılyıldız’ı 3-1 ile geçen Manchester City, grubun 2. Maçında ise Leipzig deplasmanında 3-1 kazanmayı başardı. İlk 2 maçta 6 puan topladılar ve grupta lider konumdalar. Öte yandan hafta sonu Premier Lig’de Brighton’ı konuk eden Pep Guardiola’nın öğrencileri rakibini 2-1 mağlup etti ve 2 maçlık mağlubiyet serisini de sonlandırmış oldu. Bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys’un konuğu olacaklar. Maçın net favorisi olan Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı sürüyor.

Young Boys – Manchester City Maç Bilgileri

Young Boys – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformu Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Slavko Vincic. Mücadele Wankdorf Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı sürüyor.

Young Boys'un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: Anthony Racioppi, Noah Persson, Loris Benito, Mohamed Camara, Saidy Janko, Joel Monteiro, Sandro Lauper, Darian Males, Lukasz Lakomy, Meschack Elia, Cedric Itten

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Manchester City grupta oynadığı 2 maçı da kazanmayı başardı. Önce Kızılyıldız’ı Etihad’da 3-1, ardından ise Lepzig’i deplasmanda 3-1 ile geçti. Premier Lig’de geçen hafta Brighton karşısında da 2-1 kazanan Guardiola’nın öğrencileri 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirerek moral buldu. Young Boys’un grupta henüz 1 puanı var. Tek puanını Kızılyıldız deplasmanında alabildiler. Manchester City’e güçleri yetmez. Manchester City rahat bir galibiyet alarak 3. Galibiyetini alır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.38

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.56

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City yine kazandı. Young Boys’u deplasmanda 3-1 mağlup ettiler ve üst üste 3. galibiyetini aldılar.