UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Celtic Altetico Madrid Maç Tahmini 25.10.2023

25 Ekim Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. hafta mücadelesinde, Celtic evinde Altetico Madrid‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak maçı, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

Betelli, Celtic galibiyetine 3.82, beraberliğe 3.82, Atletico Madrid galibiyetine ise 1.97 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.69, KGYOK 2.18 oran kazandırıyor.

Celtic Cephesinde Umutlar Azalıyor

İskoçya Premier Ligi’nin namağlup lideri Celtic, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk 2 hafta mağlubiyetlerden kurtulamadı. Brendan Rodgers yönetiminde kendi ligine ilk 9 hafta performansıyla damga vuran ev sahibi, 8 galibiyet, 1  beraberlikle en yakın rakibine 7 puan fark açtı. Namağlup lig performansıyla göz dolduran Celtic, UEFA Şampiyonlar Ligi E Gurub’nda se ilk 2 haftanın en zayıf halkası oldu. Feyenoord deplasmanından alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından, ç sahada Lazio karşısında ise 2-1’lik mağlubiyet yaşadılar. Gruptan çıkma umutları günden güne azalan Celtic, bu hafta taraftarı önünde Atletico Madrid’i konuk edecek. Gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var.

Atletico Madrid Çok Formda

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nun ilk haftasında Lazio’y karşı deplasmanda galibiyeti ka çıran Atletico Madrid, ikinci hafta Feyenoord karşısında 2 kez geriden gelerek 3-2’lik galibiyete imza atarken, 4 puan topladı ve Lazio ile birlikte liderlik koltuğunu paylaştı. Diego Simeone ve öğrencileri, İspanya La Liga’da ise uzun süredir galibiyetten vazgeçmiyor. Geçtiğimiz hafta Celta Vigo deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönen Atletico Madrid, üst üste 5. lig galibiyetine imza attı. Yeni sezona iki kulvarda birden iddialı bir giriş yapan konuk ekip, La Liga’da ilk 9 haftayı 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. İki kulvarda birden zirve mücadelesi veren Atletico Madrid, hem La Liga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi performansıyla güven vermeye devam ediyor. Milli aradan harika bir geri dönüş yapan İspanyol ekibi, bu hafta Celtic deplasmanında galibiyet arayacak.

Celtic – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Celtic – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Felix Zwayer. Mücadele Celtic Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celtic cephesinde Liel Abada ve Stephen Welsh’in sakatlıkları devam ediyor. Atletico Madrid takımında ise Thomas Lemar, Reinildo Mandava ve Vitolo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Celtic'in ilk 11'i Belli mi?

Celtic’in muhtemel kadrosu: Joe Hart, Alistair Johnston, Liam Scales, Nathaniel Phillips, Greg Taylor, Hyun-Jun Yang, David Turnbull, Matthew O’Riley, Callum McGregor, Kyogo Furuhashi, Daizen Maeda.

Atletico Madrid'in ilk 11'i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Saul Niguez, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda liderlik koltuğunu paylaşan ve ilk 2 haftada mağlubiyete yer vermeyen Atletico Madrid, İspanya La Liga sahnesinde ise 5 haftadır kazanıyor. İki kulvarda birden sergilediği iyi futbolla dikkatleri üzerine çeken Atletico Madrid, devler sahnesinde kazanmaya devam edecek ve Celtic deplasmanından 3 puanla çıkacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.72

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.97

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri 2’şer kez havalandırmayı başarırken, 2 kez geriye düşen ve mücadeleyi 10 kişi tamamlayan Atletico Madrid, deplasmanda mağlubiyetten zor kurtuldu.