UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Feyenoord Lazio İddaa Tahmini 25.10.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu‘nda 3. hafta heyecanı yaşanırken, 25 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak mücadelede, Feyenoord ile Lazio karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı EXXEN platformu.

De Kuip Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Feyenoord kazanır seçeneğine 1.91, beraberliğe 3.91, Lazio kazanır seçeneğine ise 3.96 oran belirlemiş durumda.

Feyenoord İlk Mağlubiyetini Aldı

Hollanda Eredivisie Ligi’nde yoluna namağlup devam eden Feyenoord, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde açılışı galibiyetle yaparken, ilk deplasman sınavından mağlup ayrıldı ve ligde 9 haftadır sürdürdüğü namağlup seriyi, Şampiyonlar Ligi’nde koruyamadı. Hollanda Eredivisie Ligi’nde ilk 9 haftadan 2 beraberlik, 7 galibiyetle 23 puan toplamayı başaran Arne Slot ve öğrencileri, 9 haftada 32 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk hafta iç sahada konuk ettikleri Celtic karşısında aldıkları 2-0’lık galibiyetin ardından, Atletico Madrid deplasmanında 2 kez üstünlüğü koruyamadılar ve 3-2’lik gol düellosunda mağlup oldular. Kaybetmesine karşın, deplasmanda iyi bir futbol sergilediklerini söyleyelim. İki kulvarda birden iyi performanslarıyla dikkat çeken Feyenoord, bu hafta iç sahada Lazio’ya karşı galibiyet arayacak.

Lazio Milli Aradan Galibiyetle Döndü

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ilk 2 haftadan 4 puanla çıkmayı başaran Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde ise 2’de 2 yaparak yükselişe geçti. Geçen sezona şampiyon Napoli’nin ardından İtalya Serie A Ligi performansıyla damga vuran Sarri ve öğrencileri, yeni sezonda lige istediği başlangıcı yapamadı. İlk 7 haftanın 5’inde puan kaybı yaşayan konuk ekip, son 2 haftada Atalanta ve Sassuolo’ya karşı üst üste galibiyetler aldı. Milli ara dönüşü kazanmaya devam eden Lazio’da moraller yerinde. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk hafta Atletico Madrid karşısında kaleci Provedel’in tarihi kafa golüyle mağlubiyetten kurtulan ve 1 puanı hanesine yazdıran Lazio, son hafta Celtic karşısında 2-1’lik deplasman galibiyetine imza attı. Grupta Atletico Madrid ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan Sarri’nin öğrencileri, bu hafta Feyenoord deplasmanına konuk olacak.

Feyenoord – Lazio Maç Bilgileri

Feyenoord – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Tobias Stieler. Mücadele De Kuip Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Feyenoord cephesinde karşılaşma öncesi Gernot Trauner’in sakatlığı devam ediyor. Lazio’da ise Mattia Zaccagni’nin sakatlığı bulunuyor.

Feyenoord'un ilk 11’i Belli mi?

Feyenoord’un muhtemel kadrosu: Timon Wellenreuther, Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman, David Hancko, Quinten Maduro, Calvin Stengs, Luka Ivanusec, Ramiz Zerrouki, Mats Wieffer, Igor Paixao, Santiago Tomás Giménez.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Nicolo Casale, Alessio Romagnoli, Matteo Guendouzi, Taty Castellano, Adam MarusicNicolo Rovella, Luis Alberto, Felipe Anderson, Adam Marusic.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma iddiasını sürdüren Feyenoord ve Lazio, kendi liglerinde ise son haftalarda etkili oldu. Milli aradan formda geri dönüşler yapan taraflar, devler sahnesinde ilk maçlar sona ererken, galibiyet adına karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole ev sahipliği yapan mücadelede, Feyenoord 3 puan hedefine 3 golle ulaştı. İki takımda beklediğimiz gibi skor üretmeyi başarırken, Feyenoord evinde rahat kazandı. Taraflar hücum performansıyla bizleri yanıltmadı.