UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Milan İddaa Tahmini 25.10.2023

25 Ekim Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu mücadelesinde, PSG ile Milan kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak zorlu mücadeleyi, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, PSG galibiyetine 1.81, beraberliğe 3.91, Milan galibiyetine ise 4.51 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine özel hazırladığı fırsatlarda ise PSG- Milan mücadelesinde PSG Kazanır seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırıp tercih etmeniz halinde ise 20.00 oran kazanma fırsatı bulacaksınız.

PSG Hezimeti Unutturmak İstiyor

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ilk 2 haftayı 3 puanla geride bıraktı. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için sezon başında göreve Luis Enrique’yi getiren ev sahibi, yeni hocasıyla ilk hafta Dortmund engelini 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başarırken, harika bir başlangıca imza attı. Devler sahnesinde sezona iyi bir giriş yapan PSG, milli ara öncesinde konuk olduğu Newcastle United deplasmanından ise 4-1’lik mağlubiyetle döndü. Yeni sezonda ilk kez PSG’yi bu kadar etkisiz bir oyun planıyla izledik. Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Strasbourg’a karşı iç sahada 3-0’lık galibiyete imza atarak moral buldular. Fransa Ligue 1’de son 4 hafta mağlubiyete yer vermeyen ve liderlik takibini sürdüren ev sahibi, bu hafta Milan karşısında galibiyet arayacak. PSG iç sahada İngiltere deplasmanında sergilediği kötü futbol ve aldığı ağır mağlubiyeti Milan karşısında unutturmak için sahaya çıkacak.

Milan Toparlanmak İstiyor

Milan cephesinde moraller bozuk. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftadan lider çıkmayı başaran Pioli ve öğrencileri, 7 galibiyet, 1 mağlubiyetle 21 puan toplamayı başarırken, milli ara dönüşünde 4 maçlık galibiyet serisini Juventus mağlubiyetiyle kaybettiler. İç sahada 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan Milan, bu sezon sadece İnter ve Juventus derbilerinde mağlup oldu. Ligde liderlik koltuğunun 1 puan gerisinde yoluna devam eden konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 2 haftadan 1 puan çıkarabildi. Savunma tedbirini elden bırakmayan Milan, Newcastle United ve Dortmund karşısında golsüz beraberliklerden kurtulamadılar. 2 puanla yoluna devam eden İtalyan devi, bu hafta en yakın rakiplerinden PSG’ye karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Grupta ilk galibiyetini almak isteyen konuk ekip, gruptan çıkma iddiasını sürdürebilmek için kazanmak zorunda diyebiliriz. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapmayı başaramayan Milan, teselliyi Parc des Princes deplasmanında arayacak.

PSG – Milan Maç Bilgileri

PSG – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Slavko Vincic. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de bu hafta Presnel Kimpembe, Nuno Mendes ve Marco Asensio’nun sakatlıkları devam ediyor. Milan cephesinde ise Mattia Caldara, Samuel Chukwueze ve Ismael Bennacer’in sakatlıkları devam ediyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Vitinha, Warren Zaire Emery, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Davide Calabria, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Rafael Leao, Oliver Giroud.

İddaa Tahmini

Etkili başlangıcın ardından İngiltere deplasmanından hezimetle dönen PSG, iç saha galibiyetlerine devam etmek istiyor. Milan ise gruptan çıkma şansı azalırken, ilk 2 haftadan beraberliklerle ayrıldı. Milli aradan galibiyetle iyi bir geri dönüşe imza atan PSG, yükselen performansını Milan karşısında galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG iç sahada harika bir galibiyet aldı. Milan karşısında 90 dakika boyunca kalesini gole kapatan PSG, 3 puanı rakibinin ellerinden 3 golle aldı. Kazananları tebrik ederiz.