UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Ludogorets İddaa Tahmini 26.10.2023

UEFA Konferans Ligi H Grubu 3. Maçında Ludogorest deplsamanda, temsilcimiz Fenerbahçe’ye konuk olacak. Mücadeleyi saat 19.45’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe bugün Ludogorets karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Fenerbahçe galibiyetine 1.28, beraberlik tercihine 6.00, Ludogorets galibiyetine 9.00 oran veriyor. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. H1 tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Fenerbahçe Grupta Lider

Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu yine kazandı. Kadıköy’de konuk ettikleri Hatayspor’u 4-2 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de üst üste 9 maçtır kazanan ve namağlup liderliğini sürdüren Fenerbahçe’nin resmi maçlarda galibiyet serisi ise 17 maça çıktı. İsmail Kartal’ın öğrencileri UEFA Konferans Ligi’nde de yoluna doludizgin devam ediyor. Grupta oynadıkları 2 maçta Nordsjaelland ve Spartak Trnava’yı mağlup eden Fenerbahçe lider konumda. Bu hafta Kadıköy’de konuk edecekleri Ludogorets karşısınd da favoriler. Maç öncesinde Fenerbahçe’e Luan Peres, Serdar Aziz, Lincoln ve Mert Hakan sakat olan isimler.

Ludogorets’in İşi Zor

Ludogorets Bulgaristan Ligi’nde geçtiğimiz hafta puan kaybı yaşadı. Konuk oldukları Arda deplasmanında golsüz berabere kaldılar. Lider Lokomotiv Plovdiv ile aralarındaki puan farkı 6’ya çıkmış oldu. UEFA Konferans Ligi’nde ise ilk 2 maçta 3 puanı bulunan Ludogrets grupta tek galibiyetini Spartak Trnava karşısında aldılar. Rakibini 4-0 mağlup eden Ivaylo Petev’in öğrencileri Nordsjaelland deplasmanında ise 7-1 kaybetmişti. Grupta bu hafta lider Fenerbahçe’ye konuk olacaklar. Ludogorets’in işi bir hayli zor. Maç öncesinde Ludogorets’de eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – Ludogorets Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Ludogorets Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundanTürkiye saati ile 19.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’e Luan Peres, Serdar Aziz, Lincoln ve Mert Hakan sakat olan isimler.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Fred İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Ludogorets'in ilk 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Anatoli Gospodinov, Martin Stoychev, Oumar Sako, Plamen Krachunov, Deyan Lozev, Radoslav Tsonev, Lachezar Kotev, Stanislav Ivanov, Aboubacar Toungara, Ivan Tilev, Tonislav Yordanov

İddaa Tahmini

Fenerbahçe grupta oynadığı 2 maçı da kazanmayı başardı. Önce Nordsjaelland’ı 3-1 ardından ise Spartak Trnava’yı deplasmanda 2-1 ile geçtiler. 6 puan toplayan Fenerbahçe grupta lider konumda. Ludogorets’in ise grupta 1 galibiyet ve 1 beraberliği var. İlk maçta Spartak Trnava’yı 4-0 ile geçen Bulgaristan ekibi 2. Maçta ise Nordsjaelland’a 7-1 kaybetti. Kadıköy’de bu hafta Fenerbahçe karşısında işleri zor. Fenerbahçe farklı kazanarak liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: H1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe zorlandığı maçta 3 puanı aldı. Ludogorets’i Batshuayi ve Zajc’ın golleriyle 3-1 mağlup ettiler.