UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bodo Glimt Beşiktaş İddaa Tahmini 26.10.2023

UEFA Konferans Ligi D Grubu heyecanı devam ediyor. Bodo Glimt evinde, temsilcimiz Beşiktaş’ı ağırlayacak. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Bodo Glimt ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Bodo Glimt kazanır 2.25, beraberlik 3.75, Beşiktaş kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

Bodo Glimt Liderliğini Koruyor

Bodo Glimt Norveç Eliteserien’de şampiyonluğun en güçlü adayı. Son haftalarda üst üste galibiyetler alan Bodo Glimt, geçen hafta sonu iç sahada konuk ettiği Sandefjord’u 4-3 mağlup etmeyi başardı. Üst üste 4. Galibiyetini alan Bodo Glimt liderliğini koruyor. UEFA Konferans Ligi’nde ise ise grupta 2 maç geride kaldı ve Kjetil Knutsen’in ekibinin henüz galibiyeti yok. Üstelik oynadıkları 2 maçta da skor üretemediler. 2 hafta önce bu sahada konuk ettikleri Club Brugge’e 1-0 kaybetmişlerdi. Bu hafta Aspmyra’da konuk edecekleri Beşiktaş maçı öncesinde Bodo Glimt’de Runa Espejord’un sakatlığı sürüyor.

Beşiktaş Derbiyi Kaybetti

Beşiktaş geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Galatasaray’ın konuğuydu. Rams Park’da 10 kişi kaldıkları maçı 2-1 kaybettiler. Burak Yılmaz yönetiminde ilk mağlubiyetini alan Beşiktaş’ın oyun anlamında da sınıfta kaldığını belirtelim.  UEFA Konferans Ligi’nde ise 2 hafta geride kaldı ve Beşiktaş’ın galibiyeti bulunmuyor. 2 hafta önce Vodafone Park’da konuk ettikleri Lugano’ya 3-2 kaybeden Beşiktaş’ta moraller bozuk. Bu hafta Bodo Glimt’e konuk olacak Beşiktaş’ta Emrecan Uzunhan ve Tayfur Bingol kadroda yok. Valentin Rosier ise kart cezalısı.

Bodo Glimt – Beşiktaş Maç Bilgileri

Bodo Glimt – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bodo Glimt’de Runa Espejord’un sakatlığı sürüyor. Beşiktaş’ta Emrecan Uzunhan ve Tayfur Bingol kadroda yok. Valentin Rosier ise kart cezalısı.

Bodo Glimt'in ilk 11’i Belli mi?

Bodo Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haikin, Brice Wembangomo, Brede Moe, Odin Bjortuft, Fredrik Bjorkan, Ulrik Saltnes, Patrick Berg, Albert Gronbaek, Nino Zuhelj, Amahl Pellegrino, Faris Pemi Moumbagna

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Oxlade Chamberlain, Rachid Ghezzal, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Bodo Glimt grupta oynadığı 2 maçta da galibiyet alamadı. Tek puanını grubun ilk maçında Lugano deplasmanında alabildiler. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Club Brugge’e 1-0 kaybetmişlerdi. Beşiktaş’ta grupta sadece 1 puan alabildi. Club Brugge deplasmanından 1 puan ile dönen Siyah Beyazlılar grubun 2. Maçında ise Lugano’ya 3-2 kaybetti. Beşiktaş’ın savunması hiç güven vermiyor. Bodo Glimt kazanarak 3 puan ile sahadan ayrılır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.02

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş’ın kazanamama serisi devam ediyor. Bodo Glimt dpelasmanında da 3-1 kaybettiler ve son sırada yer aldılar.