sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.10.2023

İddaa fikstüründe 25 Ekim Çarşamba akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelelerini, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

PSG – Milan: MS 1, 1.50 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; 25 Ekim Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu mücadelesinde, PSG ile Milan kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak zorlu mücadeleyi, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ilk 2 haftayı 3 puanla geride bıraktı. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için sezon başında göreve Luis Enrique’yi getiren ev sahibi, yeni hocasıyla ilk hafta Dortmund engelini 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başarırken, harika bir başlangıca imza attı. Devler sahnesinde sezona iyi bir giriş yapan PSG, milli ara öncesinde konuk olduğu Newcastle United deplasmanından ise 4-1’lik mağlubiyetle döndü. Yeni sezonda ilk kez PSG’yi bu kadar etkisiz bir oyun planıyla izledik. Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Strasbourg’a karşı iç sahada 3-0’lık galibiyete imza atarak moral buldular. Fransa Ligue 1’de son 4 hafta mağlubiyete yer vermeyen ve liderlik takibini sürdüren ev sahibi, bu hafta Milan karşısında galibiyet arayacak. PSG iç sahada İngiltere deplasmanında sergilediği kötü futbol ve aldığı ağır mağlubiyeti Milan karşısında unutturmak için sahaya çıkacak. Milan cephesinde moraller bozuk. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftadan lider çıkmayı başaran Pioli ve öğrencileri, 7 galibiyet, 1 mağlubiyetle 21 puan toplamayı başarırken, milli ara dönüşünde 4 maçlık galibiyet serisini Juventus mağlubiyetiyle kaybettiler. İç sahada 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan Milan, bu sezon sadece İnter ve Juventus derbilerinde mağlup oldu. Ligde liderlik koltuğunun 1 puan gerisinde yoluna devam eden konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 2 haftadan 1 puan çıkarabildi. Savunma tedbirini elden bırakmayan Milan, Newcastle United ve Dortmund karşısında golsüz beraberliklerden kurtulamadılar. 2 puanla yoluna devam eden İtalyan devi, bu hafta en yakın rakiplerinden PSG’ye karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Grupta ilk galibiyetini almak isteyen konuk ekip, gruptan çıkma iddiasını sürdürebilmek için kazanmak zorunda diyebiliriz. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapmayı başaramayan Milan, teselliyi Parc des Princes deplasmanında arayacak. Etkili başlangıcın ardından İngiltere deplasmanından hezimetle dönen PSG, iç saha galibiyetlerine devam etmek istiyor. Milan ise gruptan çıkma şansı azalırken, ilk 2 haftadan beraberliklerle ayrıldı. Milli aradan galibiyetle iyi bir geri dönüşe imza atan PSG, yükselen performansını Milan karşısında galibiyetle taçlandıracaktır.

Newcastle United – Dortmund: MS 1, 1.56 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; 25 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu mücadelesinde, Newcastle United ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı EXXEN platformu. Newcastle United çok formda. İngiltere Premier Lig’de tam 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Eddie Howe ve öğrencileri, 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza atarken, rakip fileleri 5 maçta tam 17 kez havalandırdı. Ligdeki harika hücum performansına Şampiyonlar Ligi’nde devam eden Newcastle United, devler sahnesinde açılışı Milan deplasmanında golsüz beraberlikle yaparken, ikinci hafta evinde ağırladığı PSG’ye karşı ilk yarıda 2, ikinci yarıda 2’şer gol bularak, devler sahnesinin favorileri arasında yer alan rakibini 4-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Grupta liderlik koltuğuna oturan Newcastle United, milli aradan 4-0’lık Crystal Palace galibiyetiyle döndü. Bu hafta taraftarı önünde Dortmund’u konuk edecek olan İngiliz ekibi, hem yenilmezlik serisini hem de liderlik koltuğundaki yerini korumak istiyor. Harika hücum performansıyla dikkat çeken Howe ve öğrencileri, milli aradan 4 golle dönerek rakiplerine adeta gözdağı verdi. Almanya Bundesliga’da kaçan şampiyonluğun ardından yeni sezona harika bir başlangıç yapan Borussia Dortmund, aynı etkiyi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gösteremedi. Son maçta geçen sezon kaçırılan şampiyonluğun ardından, Edin Terzic ve öğrencileri ligde ilk 8 hafta namağlup bir performans sergiledi. İlk 8 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Sarı Siyahlılar, 20 puanla yoluna devam ediyor. Milli ara dönüşünde geçtiğimiz hafta Werder Bremen’e karşı iç sahada 1-0’lık galibiyet aldılar. Şampiyonlar Ligi’nde ise sezon PSG deplsmanında 2-0’lık mağlubiyetle başlayıp, iç sahada Milan’a karşı alınan golsüz beraberlikle devam ettiler. 180 dakikada skor dahi üretemeyen ve 1 puanla en alt sıraya demir atan Dortmund, kötü gidişata İngiltere deplasmanında son vermek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk 2 hafta sonunda güçlü rakiplerini geçerek liderlik koltuğunda oturmayı başaran Newcastle United, iki kulvara birden son haftalarda aldığı galibiyetler ve sergilediği hücum performanslarıyla damga vurdu. İngiliz ekibi bu hafta taraftarı önünde konuk edeceği Dortmund karşısında, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Celtic – Atletico Madrid: MS 1, 1.72 (iddaa) – 1.97 (Bets10) ; 25 Ekim Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. hafta mücadelesinde, Celtic evinde Altetico Madrid’i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak maçı, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. İskoçya Premier Ligi’nin namağlup lideri Celtic, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk 2 hafta mağlubiyetlerden kurtulamadı. Brendan Rodgers yönetiminde kendi ligine ilk 9 hafta performansıyla damga vuran ev sahibi, 8 galibiyet, 1  beraberlikle en yakın rakibine 7 puan fark açtı. Namağlup lig performansıyla göz dolduran Celtic, UEFA Şampiyonlar Ligi E Gurub’nda se ilk 2 haftanın en zayıf halkası oldu. Feyenoord deplasmanından alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından, ç sahada Lazio karşısında ise 2-1’lik mağlubiyet yaşadılar. Gruptan çıkma umutları günden güne azalan Celtic, bu hafta taraftarı önünde Atletico Madrid’i konuk edecek. Gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nun ilk haftasında Lazio’y karşı deplasmanda galibiyeti ka çıran Atletico Madrid, ikinci hafta Feyenoord karşısında 2 kez geriden gelerek 3-2’lik galibiyete imza atarken, 4 puan topladı ve Lazio ile birlikte liderlik koltuğunu paylaştı. Diego Simeone ve öğrencileri, İspanya La Liga’da ise uzun süredir galibiyetten vazgeçmiyor. Geçtiğimiz hafta Celta Vigo deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönen Atletico Madrid, üst üste 5. lig galibiyetine imza attı. Yeni sezona iki kulvarda birden iddialı bir giriş yapan konuk ekip, La Liga’da ilk 9 haftayı 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. İki kulvarda birden zirve mücadelesi veren Atletico Madrid, hem La Liga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi performansıyla güven vermeye devam ediyor. Milli aradan harika bir geri dönüş yapan İspanyol ekibi, bu hafta Celtic deplasmanında galibiyet arayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda liderlik koltuğunu paylaşan ve ilk 2 haftada mağlubiyete yer vermeyen Atletico Madrid, İspanya La Liga sahnesinde ise 5 haftadır kazanıyor. İki kulvarda birden sergilediği iyi futbolla dikkatleri üzerine çeken Atletico Madrid, devler sahnesinde kazanmaya devam edecek ve Celtic deplasmanından 3 puanla çıkacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.02

Bets10 Bahis Oranı: 788.0