İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Brentford İddaa Tahmini 28.10.2023

İngiltere Premier Lig’de uzun bir aradan sonra kazanarak moral bulan Brentford bu hafta deplasmanda, Chelsea’ye konuk olacak. Mücadele saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

ChelseaBrentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Chelsea kazanır 1.65, beraberlik 4.10, Brentford kazanır ise 5.40 olarak açıklanmış.

Chelsea’den 1 Puan 

Chelsea Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Londra derbisinde konuk ettiği Arsenal ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelede 2-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de son 3 haftada 7 puan toplayan Mouricio Pochettino’nun ekibinde moraller yerinde. Bu hafta Brentford’u konuk edecekler ve kazanmaları halinde de ilk 6 umutlarını iyice arttıracaklar. Brentford maçı öncesinde Chelsea’de Wesley Fofana, Rome Lavia ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları sürüyor. 

Brentford Evinde Güldü 

Brentford Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Burnley karşısında 3-0 kazandılar ve biraz olsun moral buldular. Premier Lig’de bu sezon 2. Kez galibiyet sevinci yaşayan Thomas Frank’ın ekibi tam 6 maç aradan sonra kazandı. Yonane Wissa Bryan Mbeumo önderliğinde 3 puan alan Brentford’u bu hafta zor bir maç bekliyor. Stamford Bridge’de Chelsea’nin konuğu olacaklar. Maç öncesinde Brentford’da Kevin Schade, Rico Henry ve Mikel Damsgaard’ın sakatlıkları sürüyor. Ivan Toney ise cezalı. 

Chelsea – Brentford Maç Bilgileri

Chelsea – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Wesley Fofana, Rome Lavia ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları sürüyor. Brentford’da Kevin Schade, Rico Henry ve Mikel Damsgaard’ın sakatlıkları sürüyor. Ivan Toney ise cezalı. 

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Malo Gusto, Axel Disasi, Thiago Silva, Levi Colwill, Ben Chilwell, Enzo Fernandez, Conor Gallagher, Raheem Sterling, Carney Chukwuemeka, Nicolas Jackson

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Yoane Wissa

İddaa Tahmini

Chelsea son 3 maçta 7 puan toplayarak dikkat çekti. Pochettino’nun ekibi geçen hafta Londra derbisinde Arsenal ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Brentford ise evinde konuk ettiği Burnley’i 3 golle geçti. Premier Lig’de 6 maç aradan sonra kazandılar. Chelsea maçın favorisi. Stamford Bridge’de bu hafta Brentford’u mağlup ederler ve üst sıra takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford sürpriz yaptı. Stamford Bridge’de Chelsea’yi 2-0 mağlup ettiler.