Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Union Berlin İddaa Tahmini 28.10.2023

28 Ekim Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga‘da 9. hafta mücadeleleri sahne alıyor. Türkiye saati ile 16:30’da başlayan mücadelede, Werder Bremen ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 3.

Betelli, Werder Bremen galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.57, Union Berlin galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Werder Bremen Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Werder Bremen, milli ara dönüşü Almanya Bundesliga’da mağlubiyetlerine devam ediyor. Ole Werner ve ekibi, adım adım düşme hattına doğru gerilerken, kötü gidişata çare bulamadı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Dortmund deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, ligde üst üste 3. kez sahadan eli boş ayrılırken, ilk 8 haftalık fikstürde ise 6. yenilgisini yaşadı. Küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar inen Werder Bremen, bu sezon sadece iç sahada Köln ve Mainz 05’e karşı galip geldi. Rakip fileleri 12 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise 18 gole engel olamadı. Çıktıkları 8 maçın 6’sında 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim.

Union Berlin Galibiyet Peşinde

Union Berlin, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk 3 haftadan puan çıkaramadı. Devler sahnesinde son derece kötü bir performans sergileyen Urs Fischer ve öğrencileri, milli ara dönüşü Napoli karşısında aldığı 1-0’lık mağlubiyetle birlikte, gruptan çıkma umutlarını büyük ölçüde kaybetti. Rotasını lige çevirecek olan Union Berlin, üst üste 2 galibiyetle başladığı Almanya Bundesliga’da ise 6 maçtır mağlup olmaktan kurtulamıyor. Son olarak iç sahada Stuttgart karşısında 3-0’lık mağlubiyet yaşayan konuk ekibin, bu sezon zor günler geçirdiğini belirtelim. Lige odaklanan ve eski günlerine geri dönmek isteyen Union Berlin, bu hafta Werder Bremen deplasmanında galibiyet arayacak. Son 6 haftanın en zayıf halkalarından biri haline gelen konuk ekibin, ilk 2 haftada ise ligin en iyi performanslarından birini sergilediğini söyleyelim.

Werder Bremen – Union Berlin Maç Bilgileri

Werder Bremen – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Niklas Stark, Jiri Pavlenka, Naby Keita, Justin Njinmah, Nicolai Rapp ve Christian Gross’un sakatlıkları devam ediyor. Union Berlin’de ise Danilho Doekhi, Andras Schafer, Josip Juranovic ve Jerome Roussillon’un sakatlıkları devam ediyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Milos Veljkovic, Anthony Jung, Romano Schmid, Jens Stage, Olivier Deman, Amos Pieper, Senne Lynen, Mitchell Weiser, Marvin Ducksch, Rafael Borre.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Janik Haberer, Diogo Leite, Leonardo Bonucci, Robin Gosens, Christopher Trimmel, Alex Kral, Lucas Tousart, David Datro Fofana, Sheraldo Becker, Kevin Behrens.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 6 haftadır mağlup olmaktan kurtulamayan Union Berlin, Şampiyonlar Ligi’nde ilk 3 haftadan puan çıkaramamasının ardından, rotasını lige çevirdi. Urs Fischer ve öğrencileri, kabusa Werder Bremen deplasmanında son verecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.31

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.60

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin’de kabus devam ediyor. İki kulvarda birden 10. mağlubiyetini alan konuk ekip, Werder Bremen deplasmanında da mağlup olmaktan kurtulamadı.