İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Real Madird Maç Tahmini 28.10.2023

28 Ekim Cumartesi akşamı İspanya La Liga‘da El Clasico heyecanı yaşanacak. Türkiye saati ile 17:15’te başlama düdüğü çalınacak mücadelede, iki ezeli rakip Barcelona ile Real Madird kozlarını paylaşacak. Dev maçın yayın ekranı S Sport ve S Sport Plus.

Bets10, Barcelona galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.70, Real Madrid galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan Haftanın 10’ları kampanyasında Barcelona – Real Madrid mücadelesinde KGVAR ve 2.5 Üst seçeneğini seçmeniz halinde 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz. 1000 TL yatırıp tercih etmeniz halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Barcelona Namağlup Devam Ediyor

İspanya La Liga’da iç saha galibiyetlerine devam eden Barcelona, geçtiğimiz hafta Atlethico Bilbao karşısında genç yıldızı Marc Guiu Paz’ın tek golüyle kazanırken, evinde 5’te 5 yapmayı başardı. İlk 10 hafta ligde namağlup bir performans ortaya koyan Katalanlar, 7 galibiyet, 3 beraberlikle 24 puan toplamayı başardı ve liderin 1 puan gerisinde yer aldı. Milli ara dönüşünde etkisine tam gaz devam eden Xabi ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise puan kaybı yaşamadı. İlk maçlar sona erdiğinde grupta liderlik koltuğuna oturan Barcelona, Porto, Antwerp ve Shakhtar Donets karşısında çıktığı 3 maçtan 9 puan topladı. İki kulvarda birden kazanmaya devam eden ev sahibinde, gözler El Clasico’ya çevrildi. Kazanarak liderlik koltuğunu Real Madrid’in ellerinden almak isteyen Barcelona, Xabi yönetiminde genç yıldızlarına güveniyor. Kadrosunu büyük ölçüde gençleştiren ve şuana kadar gençlerden istediğini alan ev sahibi, derbi öncesi çok formda.

Real Madrid Liderliği Bırakmıyor

Yeni sezonda sakatlıklarla boğuşan Real Madrid, hem İspanya La Liga’da hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı. Carlo Ancelotti yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan konuk ekipte, yeni transfer Bellingham kısa sürede takımın yıldızı haline gelirken, 12 maçta 11 gol, 3 asistle harika bir istatistik elde etti. Sevilla derbisinden alınan 1-1’lik beraberliğin ardından La Liga’da ilk 10 haftayı 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Real Madrid, hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde aldığı Braga galibiyetiyle birlikte, grupta 3’te 3 yaparak liderlik koltuğundaki yerini korudu. Devler sahnesinde galibiyetten vazgeçmeyen konuk ekip, İspanya La Liga’da ise 4 maçtır kaybetmiyor. Rakibi gibi iki kulvarda birden etkili olan Real Madrid, El Clasico’dan zaferle ayrılmak istiyor.

Barcelona – Real Madrid Maç Bilgileri

Barcelona – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.15’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Gil Manzano. Mücadele Olímpico Lluís Companys Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Sergi Roberto, Raphinha ve Jules Kounde’nin sakatlıkları bulunuyor. Real Madrid cephesinde ise Thibaut Courtois, Arda Güler, Eder Militao ve Dani Ceballos’un sakatlıkları sürüyor. 

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Gavi, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Aurelin Tchouameni, Toni Kroos, Jude Bellingham, Carlos Vinicius, Joselu.

İddaa Tahmini

İspanya La Liga’da zirve mücadelesi vere Barcelona ve Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise tüm maçlarını kazandı. Sezona iki kulvarda birden fırtına gibi bir giriş yapan taraflar, El Clasico’da kazanarak, haftayı lider tamamlamak istiyor. Dev maçta karşılıklı gollerle 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Jude Bellingham deplasmanda attığı 2 golle, El Clasico’da takımını galibiyete taşıdı. Barcelona taraftarı önünde üstünlüğünü koruyamazken, Real Madrid liderlik koltuğundaki yerini korumaya devam etti. Mücadelede iki takımda buldukları gollerle, 2.5 gol barajının aşılmasını sağladı.