Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Köln İddaa Tahmini 28.10.2023

28 Ekim Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Leipzig ile Köln kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak mücdele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Leipzig galibiyetine 1.43, beraberliğe 4.90, Köln galibiyetine ise 7.22 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Leipzig Doludizgin

Leipzig iki kulvarda birden zirve takibini sürdürüyor. Milli ara dönüşünde alınan üst üste galibiyetler, ev sahibinde moralleri yükseltti. Almanya Bundesliga’da konuk olduğu Darmstadt 98 deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönen Marco Rose ve öğrencileri, ligde yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkardı. İlk hafta lider Bayer Leverkusen’e karşı alınan mağlubiyetin ardından, ligde bir daha maç kaybetmediler. Lider ile arasında 5 puan fark bulunan Leipzig, son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 3 haftayı 6 puanla geride bıraktılar. Darmstadt 98 galibiyetinin ardından, devler sahnesinde Kızılyıldız’a karşı iç sahada 3-1’lik galibiyet aldılar. İki kulvarda birden etkili olan Leipzig, seriyi sürdürmek için bu hafta sahasında Köln’ü konuk edecek.

Köln’de Kabus Sona Erdi

Köln, Almanya Bundesliga’da tam 7 hafta sonra galip geldi. Yeni sezona Steffen Baumgart önderliğinde kabus gibi bir başlangıç yapan konuk ekip, ilk 7 haftanın tamamında puan kaybetti. 6 mağlubiyet, 1 beraberlikle milli araya Almanya Bundsliga’nın en zayıf halkası olarak giren Köln, milli ara dönüşünde yeni sezonun ilk galibiyetini iç sahada Mönchengladbach’a karşı aldı. 3 golle 3 puanı alan Köln, toparlanma sinyalleri verdi. Konuk ekip adına savunma zafiyetleri galibiyete rağmen devam ederken, haftalardır beklediği etkiyi göstermeyen hücum hattı ise sezonun en iyi performanslarından birini sergiledi. Düşme hattında yer almaya devam eden Köln, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönen Leipzig’e karşı bu hafta galibiyet arayacak.

Leipzig – Köln Maç Bilgileri

Leipzig – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de El Chadaille Bitshiabu ve Willi Orban’ın sakatlıkları devam ediyor. Köln takımında ise Leart Paqarada’nın sakatlığı devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xavi Simons, Emil Forsberg, Kevin Kampl, Xaver Schlager, Yussuf Poulsen, Lois Openda,Timo Werner.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Linton Maina, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Eric Martel, Davie Selke, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

İki kulvarda birde etkisini milli ara dönüşünde sürdüren Leipzig, Şampiyonlar Ligi’nden moralli dönüyor. Marco Rose ve öğrencilerinin ligde kazanmaya düşme hattındaki Köln karşısında devam edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.26

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig zorlanmadan kazandı. Ev sahibi 6 golle Köln engelini geçerken, rakibine gol şansı dahi tanımadı. Zirve takibine devam eden ev sahibi, aldığı 3 puanla bizleri yanıltmadı.