Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Hoffenheim İddaa Tahmini 28.10.2023

Almanya Bundesliga‘da 9. hafta heyecanı yaşanırken, Stuttgart sahasında Hoffenheim‘ı konuk edecek. 28 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Genzobet, Stuttgart galibiyetine 1.88, beraberliğe 4.15, Hoffenheim galibiyetine ise 3.72 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.49, 2.5 Alt 2.69 oran kazandırıyor

Stuttgart Çok Formda

Milli ara dönüşünde Union Berlin deplasmanına konuk olan Stuttgart, 3 puan hedefine 3 golle ulaşırken, rakibine gol şansı tanımadı. Yeni sezonda harika performanslar sergilemeye aranın ardından devam eden Stuttgart, Bundesliga sahnesinde ilk 8 hafta itibariyle 7. galibiyetini alırken, son 5 haftanın tamamından ise galip çıktı. Lider ile arasında 1 puan fark bulunan ve 2. sırada yer alan ev sahibi, attığı 25 golle ligi en golcü takımları arasında yer aldı. Harika hücum performansında Serhou Guirassy 8 maçta 14 gollük performansıyla önemli rol oynarken, son maçta yıldız oyuncunun sakatlığını ve bu hafta forma giymeyeceğini söyleyelim. Zirve takibine kayıpsız devam etmek isteyen Stuttgart, bu sezon aldığı rahat galibiyetlerle, eksiklerine rağmen Bundesliga’da güven vermeye devam ediyor.

Hoffenheim Deplasmanda Kazanıyor

Almanya Budnesliga’da ilk 8 haftayı 5 galibiyet, 3 mağlubiyetle geride bırakan Hoffenheim, 15 puanla kendisine 6. sırada yer buldu. Üst sıraları zorlamaya devam eden konuk ekip, son haftalarda peş peşe aldığı iç saha mağlubiyetleriyle düşüşe geçti. Sezon açılışını Freiburg mağlubiyetiyle yapmasının ardından, üst üste 4 maçtan galip çıkmayı başaran ve adını üst sıralara yazdıran Hoffenheim, son 3 haftalık fikstürü 2 mağlubiyet, 1 galibiyetle geride bıraktı. Dış sahada tüm maçlarını kazanan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, 3 mağlubiyetini ise taraftarı önünde Freiburg, Dortmund ve Frankfurt’a karşı aldı. Milli ara dönüşü Frankfurt mağlubiyeti yaşayan Hoffenheim, deplasman galibiyetlerine devam etmek ve ligdeki yerini korumak istiyor. Bu sezon çıktıkları 8 maçın 7’sinde 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim.

Stuttgart – Hoffenheim Maç Bilgileri

Stuttgart – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında  Serhou Guirassy, Nikolas Nartey ve Axel Zagadou’nun sakatlıkları bulunuyor. Hoffenheim’da ise Andrej Kramaric, Ozan Kabak ve Nsoki’nin sakatlıkları devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Hiroki Ito, Anthony Rouault, Atakan Karazor, Waldemar Anton, Chris Führich, Angelo Stiller, Jamie Leweling, Pascal Stenzel, Enzo Millot, Deniz Undav.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Attila Szalai, John Brooks, Anton Stach, Grischa Prömel, Kevin Vogt, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Robert Skov, Wout Weghorst, Ihlas Bebou.

İddaa Tahmini

Liderin en yakın takipçisi Stuttgart, son 5 maçının tamamından galip ayrılmayı başardı. Üst sıraları bırakmayan Hoffenheim ise deplasmanda tüm maçlarını kazandı. İki formda takımın mücadelesinde 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.33

Genzobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.49

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim deplasmanda harika bir galibiyete imza atarken, ligin en formda takımlarından Stuttgart’ı mağlup etti. İki takımda mücadelede skor üretmeyi başardı ve Almanya Bundesliga sahnesinde bizleri yanıltmadı.