Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Heidenheim İddaa Tahmini 28.10.2023

Almanya Bundesliga’nın 13. sırasında yer alan Mönchengladbach ile 11. sırada yer alan Heidenheim karşı karşıya geliyor. 28 Ekim Cumartesi akşamı saat 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Mönchengladbach galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.16, Heidenheim galibiyetine ise 5.65 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.57, beraberliğe 3.56, konuk ekibe ise 3.54 oran veriyor.

Mönchengladbach Deplasmanda Kaybetti

Mönchengladbach, Almanya Budnesliga’da puan kayıplarına devam ediyor. Yeni sezonda Gerardo Seoane yönetiminde mücadele eden ev sahibinde, alınan kötü sonuçların ardından, teknik adam eleştiri oklarının hedefi haline geldi. İlk 8 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Gladbach, geri kalan 7 haftadan ise 3 puan topladı. Sadece düşme hattındaki Bochum’u mağlup edebilen ev sahibi, Mainz 05 beraberliği ve Köln mağlubiyetleriyle düşüşünü sürdürdü. Milli ara dönüşünde konuk olduğu Köln deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibinde, savunma zafiyetleri devam etti. Aradan etkisiz bir geri dönüş yapan Gladbach, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta.

Heidenheim Savunmada Zafiyet Gösteriyor

Heidenheim cephesinde deplasman kabusu devam ediyor. Yeni yükseldiği Almanya Bundesliga’da ilk 8 hafta geride kalırken, konuk ekip deplasmanda çıktığı tüm maçlarda puan kaybı yaşadı. Maç kazanmakta zorlanan Frank Schmidt ve öğrencileri, milli ara dönüşünde Augsburg’a evinde kaybetti. Maç harika bir başlangıç yapan ve kısa sürede skoru 2-0’a getiren Heidenheim, 90 dakika sona erdiğinde ise sahadan 5-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. İlk 8 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabilen ve ligin alt sıralarından kurtulamayan konuk ekip, son hafta savunmada önemli zafiyetler gösterdi. Deplasman karnesiyle sınıfta kalan Heidenheim, ligde zor günler geçiren Gladbach’a karşı deplasmanda galibiyet arayacak.

Mönchengladbach – Heidenheim Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Heideinheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gladbach cephesinde Kouadio Kone kart cezalısı. Wolf, Omlin ve Joe Scally’nin sakatlıkları bulunuyor. Heidenheim’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ko Itakura, Luca Netz, Julian Weigl, Nico Elvedi, Alassane Plea, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Nikola Dovedan, Patrick Mainka, Lennard Maloney, Norman Theuerkauf, Niklas Beste, Haktab Traore, Tim Siersleben, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

İddaa Tahmini

Ligin alt sıralarından kurtulmayı başaramayan taraflar, milli aradan etkisiz geri dönüşler yaptı. İç saha avantajıyla sahaya çıkacak olan Gladbach, dış saha karnesiyle sınıfta kalan Heidenheim karşısında kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mönchengladbach iç sahada haftayı 3 puanla kapattı. Ev sahibi ligin yeni temsilcilerinden Heidenheim karşısında 2 golle kazanırken, kalesinde ise 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.