Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Darmstadt 98 İddaa Tahmini 28.10.2023

İddaa fikstüründe 28 Ekim Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayern Münih ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak maçı, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Hovarda, Bayern Münih galibiyetine 1.08, beraberliğe 11.98, Darmstadt 98 galibiyetine ise 31.37 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Galibiyetten Vazgeçmiyor

Bayern Münih iki kulvarda birden yoluna namağlup devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 8 hafta namağlup performansıyla zirve takibine devam eden Bavyera ekibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3’te 3 yaparak, A Grubu’nun liderlik koltuğuna oturdu. Milli ara dönüşü Mainz 05 karşısında 3-1’lik deplasman galibiyetine imza atan Bayern Münih, son 2 haftada 6 golle 6 puan topladı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise hafta içi Galatasaray deplasmanına konuk olan Tuchel’in öğrencileri, ilk yarıda zor anlar yaşadı. İkinci yarıda daha net fırsatlar bulan ve Galatasaray savunmasındaki açıkları iyi değerlendiren Bayern Münih, hftayı 3-1’lik deplasman galibiyetiyle kapattı. Milli ara dönüşü galibiyetlerine tam gaz devam eden ev sahibi, ligde liderin 2 puan gerisinde. Ligin en iyi hücum performansını sergileyen Münih, 8 maçta 26 gole imza attı. Tuchel ve öğrencileri, galibiyetlerine Darmstadt 98 karşısında devam etmek istiyor.

Darmstadt 98 Güven Vermedi

Almanya Bundesliga’ya adapte olmakta zorlanan Darmstadt 98, milli ara öncesi aldığı üst üste galibiyetlerle moral buldu. Ligin yeni temsilcisi ilk haftaların en zayıf halkaları arasında yer alırken, Torsten Lieberknecht yönetiminde ilk 5 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Galibiyet hasretine iç sahada konuk ettiği Werder Bremen karşısında aldığı 4-2’lik galibiyetle son vermeyi başaran konuk ekip, kazanmaya Augsburg deplasmanında devam etti ve milli araya moralli girdi. Milli ara dönüşünde bir kez daha Bundesliga sahnesinde mağlubiyet yaşayan Darmstadt 98, iç sahada konuk ettiği Leipzig karşısında 3-1’lik mağlubiyet yaşadı. 12. sırada yer alan ve maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, Bayern Münih deplasmanında güven vermekten çok uzakta.

Bayern Münih – Darmstadt 98 Maç Bilgileri

Bayern Münih – Darmstadt 98 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih’te Goretzka, Gnabry, Upamecano ve Guerreiro’nun sakatlıkları devam ediyor. Darmstadt 98 takımında ise Aaron Seydel’in sakatlığı bulunuyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Noussair Mazraoui, Alphonso Davies, Min-Jae Kim, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Kingsley Coman.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Marcel Schuhen, Fabian Holland, Matej Maglica, Matthias Bader, Tim Skarke, Klaus Gjsula, Tobias Kempe, Marvin Mehlem, Fabian Nürnberger, Luca Pfeiffer.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirve takibi namağlup sürdüren Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden galibiyetle dönüyor. İki kulvarda birden etkili olan Tuchel’in öğrencileri, bu hafta Darmstdt 98’e gol şansı tanımayacaktır.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.59

Hovarda Oranı: KGYOK, Oran 1.72

Maç Sonucu: 8-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih rakibini gol yağmuruna tuttu. Ev sahibi Darmstadt 98 karşısında tam 8 golle kazanırken, kalesinde maç boyunca gole geçit vermedi. Ev sahibi mücadeleyi 10 kişi tamamlarken, Darmstadt 98 ise deplasmanda 9 kişi kaldı.