sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 31.10.2023

İddaa fikstüründe 31 Ekim Salı akşamı yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Almanya DFB Kupası ve İtalya Kupası’nda 2. Tur kapsamında sahne alacak mücadelelerle, kazanmanızı dileriz.

Wolfsburg – Leipzig: 2.5 ÜST ve KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.96 (Bets10) ; 31 Ekim Salı akşamı Almanya DFB Kupası’nda 2. Tur mücadeleleri sahne alırken, Wolfsburg sahasında Leipzig’i konuk edecek. Türkiye saati ile 20:00’de başlayan mücadele, Spor SMART ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da düşüşe geçen Wolfsburg, Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında Leipzig karşısına çıkacak. Niko Kovac ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’d sezona iyi bir başlangıç yaparken, son haftalarda aynı etkiyi gösteremedi. İlk 6 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başaran ev sahibi, son 3 haftalık fikstürden ise galibiyet çıkaramadı. Stuttgart, Bayer Leverkusen ve Augsburg karşısında üst üste mağlubiyetler yaşayan Wolfsburg, bu sezon çıktığı tüm maçlarda skor üretmeyi başarmasına karşın, 9 hafta sonunda 12 puanla 9. sıraya kadar geriledi. Milli ara dönüşünde henüz maç kazanamayan Wolfsburg, teselliyi Almanya DFB Kupası’nda arayacak. Ev sahibi hücum performansıyla güven vermeyi başarırken, savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Köln’ü sahasında konuk eden Leipzig, milli ara dönüşünde kazanmaya devam etti. Marco Rose ve öğrencileri, yarım düzine golle harika bir galibiyete imza attı. Darmstadt 98 deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmesinin ardından, Köln karşısında 6-0’lık galibiyete imza atan Leipzig, ligde son 8 hafta namağlup bir performans sergiledi. Son 8 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Leipzig, zirve takibini 5 puan geride sürdürüyor. Ligin en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, 9 hafta sonunda rakip fileleri tam 25 kez havalandırmayı başaran Leipzig, kalesinde ise sadece 7 gole izin verdi. Milli aradan harika bir geri dönüş yapan konuk ekip, bu hafta Wolfsburg deplasmanında galibiyet arayacak. Almanya Bundesligaa’da son 8 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Leipzig, Almanya DFB Kupası’nda ezeli rakiplerinden Wolfsburg ile karşı karşıya gelecek. Wolfsburg ise son haftalarda düşüşe geçerken, teselliyi kupada arayacak. İki takımında zorlu mücadelede karşılıklı gollere imza atacağını ve 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Bologna – Hellas Verona: MS 1, 1.58 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 31 Ekim Salı akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Kupası 2. Tur mücadelesinde, Bologna ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama düdüğü Türkiye saati ile 23:00’te çalınacak. Bologna, İtalya Serie A Ligi’nde tam 9 hafta boyunca namağlup bir performans ortaya koydu. Thiago Motta yönetiminde harika bir sezon başlangıcına imza atan ev sahibi, sadece ilk hafta Milan karşısında mağlubiyet yaşarken, son 9 haftayı 6 beraberlik, 3 galibiyetle geride bıraktı. Milli ara dönüşünde 2-1’lik Frosinone galibiyetine imza atan Bologna, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sassuolo deplasmanından ise 1-1’lik beraberlikle döndü. İlk yarıda yakaladığı üstünlüğü korumayı başaramasa da, seriyi sürdürmeyi başaran Bologna, bu hafta İtalya Kupası’nda bu hafta galibiyet arayacak. Hellas Verona ile ligde golsüz berabere kalan ev sahibi, deplasmanda aldığı beraberliğin ardından iç sahada galibiyet arayacak. Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nde galibiyeti unuttu. Konuk ekip sezona harika bir başlangıç yaparken, ilk 2 haftalık fikstürde Empoli ve Roma engellerini kayıpsız geçti. 3. hafta itibariyle düşüşe geçen konuk ekip, geçen sezon gösterdiği etkisiz futbola geri döndü ve yeniden küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Marco Baroni önderliğinde son 8 haftayı 6 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Hellas Verona, son 3 haftalık fikstürde sırasıyla Frosinone, Napoli ve Juventus’a karşı kaybetti. Kalesini 10 maçta 12 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise sadece 6 kez havalandırdı. Skor üretmekte fazlasıyla zorlanan ve galibiyetten uzak bir performans sergileyen Hellas Verona, İtalya Kupası’nda galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun en formda takımları arasında yer alan ve 9 maçtır mağlup olmayan Bologna, ligde son 8 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan Hellas Verona karşısında galip gelerek, kupa serüvenine devam edecektir.

Stuttgart – Union Berlin: 2.5 ÜST ve KGVAR, 1.81 (iddaa) – 1.81 (Bets10) ; Stuttgart iç sahada Union Berlin’i konuk edecek. Almanya DFB Kupası 2. Tur mücadelesi, 31 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alıyor. Mücadeleye Mercedes-Benz Arena ev sahipliği yapacak. Stuttgart’ın yenilmezlik serisi sona erdi. Almanya Bundesliga’da sezonun en sürpriz performanslarından birini sergileyen Stuttgart, milli araya kadar galibiyetlerine devam ederken, milli ara dönüşünde de kazanmıştı. 6 hafta sonra ilk mağlubiyetini Hoffenheim karşısında geçtiğimiz hafta alan ev sahibi, gol düellosundan eli boş döndü. 9 maçta 15 gole imza atan Sehrou Guirassy’nin sakatlığı moralleri bozarken, en önemli golcüsünün yokluğunda 2 gol bulmayı başaran Stuttgart, savunmada yaptığı hatalarla mağlup oldu. 21 puanla ligin 3. sırasında kendisine yer bulan Sebastian Hoeness’in öğrencileri, rotasını Almanya DFB Kupası’na çevirdi. 2. Tur kapsamında Union Berlin karşısında galibiyet arayacak olan Stuttgart, 2 hafta önce rakibine ligde 3-0’lık skorla üstünlük kurmayı başardı. Union Berlin, Almanya Bundesliga’da zayıf halkalardan biri haline geldi. Sezona harika bir başlangıç yapan Urs Fischer ve öğrencileri, ilk 2 haftadan 6 puanı 8 golle almayı başarırken, son 7 haftanın tamamında mağlup oldu. Milli ara dönüşünde Stuttgart ve Werder Bremen karşısında farklı skorlarla mağlup olurken, 180 dakikada skor dahi üretemedi. Konuk ekip UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 3 haftayı puansız kapattı. İki kulvarda birden alınan üst üste mağlubiyetlerle birlikte, teknik adam eleştiri oklarını hedefi haline geldi. Son 10 resmi maçının tamamında mağlup olan Union Berlin, DFB Kupası’nda kazanmak istiyor. Almanya Bundesliga’da ilk 9 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Stuttgart, ligde son maçını kaybetmesine rağmen, sergilediği futbolla güven vermeye devam ediyor. Union Berlin ise iki kulvarda birden zor günler geçirirken, teselliyi DFB Kupası’nda arayacak. Zorlu mücadelede karşılıklı gollerin atılacağını ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.37

Bets10 Bahis Oranı: 720.0