İddaa Tahminleri ve Analizleri

Wolfsburg Leipzig İddaa Tahmini 31.10.2023

31 Ekim Salı akşamı Almanya DFB Kupası’nda 2. Tur mücadeleleri sahne alırken, Wolfsburg sahasında Leipzig‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 20:00’de başlayan mücadele, Spor SMART ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Wolfsburg galibiyetine 3.58, beraberliğe 3.96, Leipzig galibiyetine ise 1.96 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında, Wolfsburg – Leipzig mücadelesinde 2.5 ÜST ve KGVAR seçeneğini tercih ederseniz, 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz. 1000 TL yatırıp tercih etmeniz halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Wolfsburg 3 Haftadır Mağlup

Almanya Bundesliga’da düşüşe geçen Wolfsburg, Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında Leipzig karşısına çıkacak. Niko Kovac ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’d sezona iyi bir başlangıç yaparken, son haftalarda aynı etkiyi gösteremedi. İlk 6 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başaran ev sahibi, son 3 haftalık fikstürden ise galibiyet çıkaramadı. Stuttgart, Bayer Leverkusen ve Augsburg karşısında üst üste mağlubiyetler yaşayan Wolfsburg, bu sezon çıktığı tüm maçlarda skor üretmeyi başarmasına karşın, 9 hafta sonunda 12 puanla 9. sıraya kadar geriledi. Milli ara dönüşünde henüz maç kazanamayan Wolfsburg, teselliyi Almanya DFB Kupası’nda arayacak. Ev sahibi hücum performansıyla güven vermeyi başarırken, savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı.

Leipzig Galibiyetten Vazgeçmedi

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Köln’ü sahasında konuk eden Leipzig, milli ara dönüşünde kazanmaya devam etti. Marco Rose ve öğrencileri, yarım düzine golle harika bir galibiyete imza attı. Darmstadt 98 deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmesinin ardından, Köln karşısında 6-0’lık galibiyete imza atan Leipzig, ligde son 8 hafta namağlup bir performans sergiledi. Son 8 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Leipzig, zirve takibini 5 puan geride sürdürüyor. Ligin en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, 9 hafta sonunda rakip fileleri tam 25 kez havalandırmayı başaran Leipzig, kalesinde ise sadece 7 gole izin verdi. Milli aradan harika bir geri dönüş yapan konuk ekip, bu hafta Wolfsburg deplasmanında galibiyet arayacak.

Wolfsburg – Leipzig Maç Bilgileri

Wolfsburg – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Spor SMART ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Ridle Baku, Maxence Lacroix, Joakim Maehle, Cedric Zesiger, Jonas Older Wind, Lovro Majer, Mattias Svanberg, Yannick Gerhardt, Tiago Tomas, Maxi Arnold.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xavi Simons, Emil Forsberg, Kevin Kampl, Xaver Schlager, Yussuf Poulsen, Lois Openda,Timo Werner.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesligaa’da son 8 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Leipzig, Almanya DFB Kupası’nda ezeli rakiplerinden Wolfsburg ile karşı karşıya gelecek. Wolfsburg ise son haftalarda düşüşe geçerken, teselliyi kupada arayacak. İki takımında zorlu mücadelede karşılıklı gollere imza atacağını ve 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Vaclav Cerny attı, Wolfsburg iç sahada kazandı. Ev sahibi Leipzig engelini tek golle geçmeyi başarırken, 56. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden rakibine karşı hata yapmadı.