UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Young Boys İddaa Tahmini 07.11.2023

UEFA Şampiyonalar Ligi G Gurubunda lider Manchester City iç sahada, Young Boys’u ağırlayacak. Saat 23.00’de başlayacak karşılaşmayı EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Manchester City ile Young Boys takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Manchester City galibiyetine 1.10, beraberlik tercihine 10.73, Young Boys galibiyetine ise 31.37 verildiğini görüyoruz.

Manchester City Farka Gitti

Manchester City grupta yoluna üst üste galibiyetler alarak devam ediyor. 2 hafta önce Young Boys’u deplasmanda 3-1 mağlup eden Manchester City, puanını 9 yaptı ve liderliğini sürdürdü. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubunda oynadığı 3 maçı da 3-1’lik skorlar ile kazanan Pep Guardiola’nın öğrencileri gruptan çıkmayı garantilemeye çok yakın. Bu hafta Etihad’da konuk edecekleri Youn Boys karşısında kazanırlarsa, bitime 2 maç kala gruptan çıkmayı garantileyecekler. Öte yandan hafta sonu Premier Lig’de Bournemouth’u 6-1 mağlup eden Manchester City maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys maçı öncesinde Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı devam ediyor.

Young Boys’un İşi Zor

Young Boys’un gruptan çıkma şansı son derece düşük. Kalan 3 maçta en az 2 galibiyet almaları şart. Şimdiye kadar G Grubunda oynadıkları 3 maçta galibiyet sevinci yaşayamadılar. 2 hafta önce Wankdorf’da konuk ettikleri lider Manchester City’e 3-1 kaybetmişlerdi. Şimdi ise Manchester City’e Etihad’da konuk olacaklar. Grupta 3 maç sonunda 1 puanı bulunan İsviçre temsilcisi tek puanını Rajko Mitic’de Kızılyıldız karşısında alabildi. Young Boys’u bu hafta son derece zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Young Boys’da Kastriot Imeri’nin sakatlığı var.

Manchester City – Young Boys Maç Bilgileri

Manchester City – Young Boys Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı devam ediyor. Young Boys’da Kastriot Imeri’nin sakatlığı var.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

Young Boys'un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: Anthony Racioppi, Noah Persson, Loris Benito, Mohamed Camara, Saidy Janko, Joel Monteiro, Sandro Lauper, Darian Males, Lukasz Lakomy, Meschack Elia, Cedric Itten

İddaa Tahmini

Manchester City’de moraller yerinde. Grupta oynadığı 3 maçı da kazanan Manchester City lider konumda. 3 maçı da 3-1’lik sonuçlarla kazanan Pep Guardiola’nın ekibi hafta sonu Premier Lig’de Bournemouth engelini ise 6-1 ile geçti. Jeremy Doku son dönemde çok formda. Young Boys’un grupta sadece 1 puanı var. Muhtemelen bu maçta da puan almaları zor ve Kızılyıldız ile 3. Sıra içni yarışacaklar. Etihad’da Manchester City farklı kazanarak gruptan çıkmayı bitime 2 maç kala garantiler. 

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.79

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City zorlanmadı. Etihad’da Young Boys’u 3-0 mağlup ettiler ve gruptan çıkmayı garantilediler.