UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kızılyıldız Leipzig İddaa Tahmini 07.11.2023

UEFA Şampiyonalar Ligi G Grubu 4. Maçında Leipzig deplasmanda, Kızılyıldız’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Kızılyıldız ile Leipzig zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Kızılyıldız galibiyetinin 5.47, beraberlik tercihinin 4.47, Leipzig galibiyetinin ise 1.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kızılyıldız’un Umutları Azalıyor

Kızılyıldız’ın gruptan çıkma şansı yok denecek kadar az diyebiliriz. Grupta oynadığı 3 maçta da henüz galibiyet alamayan Sırp ekibi 1 puan ile son sırada bulunuyor. Grupta tek puanını 2. maçta Rajko Mitic’de konuk ettikleri Young Boys karşısında alabilmişlerdi. 2 hafta önce ise Kızılyıldız deplasmanında 3-1 kaybettiler. Kızılyıldız’ın gruptan çıkma umutlarını devam ettirebilmesi için bugün kazanması şart. Grupta oynadığı 3 maçta kalesinde 8 gol gören Kızılyıldız grubun en fazla gol yiyen takımı olarak dikkat çekiyor. Maç öncesinde Kızılyıldız’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Leipzig Avantajlı Taraf

Leipzig’in büyük bir ihtimalle Manchester City’nin ardından grubu 2. sırada tamamlaması bekleniyor. Bu senaryo için büyük bir avantaja sahipler. 2 hafta önce Kızılyıldız’ı iç sahada 3-1 ile geçen Leipzig bu galibiyet ile puanını 6’ya yükseltmişti. En yakın takipçisi Young Boys’un 5 puan önündeler. Hafta sonu ise Bundesliga’da beklenmedik bir kayıp yaşayan Marco Rose’un öğrencileri son sıradaki Mainz deplasmanında 2-0 kaybetti. Bu maçta alınan yenilgi ile moraller biraz bozuldu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Kızılyıldız’a konuk olacak Leipzig’de Daniel Olmo ve Willi Orban sakat olan isimler.

Kızılyıldız – Leipzig Maç Bilgileri

Kızılyıldız – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rajko Mitic Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de Daniel Olmo ve Willi Orban sakat olan isimler.

Kızılyıldız'ın ilk 11’i Belli mi?

Kızıldılyız’ın muhtemel kadrosu: Omri Glazer, Milan Rodic, Aleksandar Dragovic, Uros Spajic, Kosta Nedeljkovic, Marko Stamenic, Vladimir Lucic, Kings Kangwa, Mirko Ivanic, Peter Olayinka, Cherif Ndiaye

Leipzig'in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Yussuf Poulsen

İddaa Tahmini

Kızılyıldız grupta henüz galibiyet ile tanışamadı. Oynadıkları 3 maçta sadece 1 puanları var ve son sırada yer alıyorlar. Gruptan çıkma şansları var ama bunun zor olduğunu belirtelim. Leipzig hafta sonu Bundesliga’da şok bir yenilgi aldı. Son sıradaki Mainz’e 2-0 kaybettiler. Şampiyonlar Ligi grubunda 3 maç sonunda 6 puanları var ve 2. Sıradalar. 2 hafta önce Leipzig’i iç sahada 3-1 ile geçmişlerdi. Rajko Mitic’de de kazanarak 2. Sıradaki yerini korurlar. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig hata yapmadı. Kızılyıldız deplasmanında 2-1 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular.