UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan PSG İddaa Tahmini 07.11.2023

7 Kasım Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde, Milan ile PSG karşı karşıya geliyor. F Grubu 4. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, EXXEN platformu tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Milan galibiyetine 3.16, beraberliğe 3.68, PSG galibiyetine ise 2.26 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin hazırlamış olduğu özel oran fırsatlarında, Milan – PSG mücadelesinde 2.5 ÜST seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma fırsatı bulabilirsiniz.

Milan’da Umutlar Tükeniyor

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ilk maçlardan galibiyet çıkaramayan Milan, gruptan çıkma umutlarını zora soktu. Açılışı iç sahada Newcastle United beraberliğiyle yapan Pioli ve öğrencileri, golsüz beraberliklerine Dortmund deplasmanında devam etti. İlk 2 haftayı 2 puanla geride bırakan ev sahibi, en büyük darbeyi ise PSG deplasmanında aldı. Fransa deplasmanında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan Milan, 90 dakika boyunca PSG karşısında zor anlar yaşadı ve ağır bir mağlubiyet aldı. İtalya Serie A Ligi’nde ise Pioli ve öğrencilerinin ilk 8 haftadan lider çıkmayı başardığını belirtelim. 7 galibiyet, 1 mağlubiyetle milli araya kadar harika bir performans sergileyen ev sahibi, milli ara dönüşünde 3 haftanın tamamında puan kaybetti. Juventus ve Udinese’ye karşı mağlup olan ekip, Napoli deplasmanından ise 1 puanla döndü. Gruotaan çıkma umutları bitmek üzere olan Milan, bu hafta PSG karşısına galibiyet parolasıyla çıkıyor.

PSG Zirvedeki Yerini Korumak İstiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda 3 haftadan 6 puanla çıkmayı başaran PSG, Luis Enrique önderliğinde liderlik koltuğuna oturdu. Fransa Ligue 1 şampiyonluğuna rağmen teknik adam değişikliğine giderken, İspanyol teknik adamla ilk maçlardan istediğini aldı diyebiliriz. Dortmund karşısında 2-0, Milan karşısında ise 3-0’lık galibiyetlere imza atan PSG, grupta sadece Newcastle United deplasmanından puansız döndü. Milan karşısında son hafta harika bir futbol sergileyen ve liderlik koltuğuna oturan PSG, bu kez İtalyan devine karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de tam 4 haftadır üst üste galibiyetlere imza atan PSG, lider ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Son olarak Montpellier karşısında ligde 3-0’lık galibiyete imza atan konuk ekip, 11 haftalık fikstürü 24 puanla geride bıraktı ve sadece Nice karşısında mağlup oldu. Mbappe ile hücum hattında harikalar yaratan PSG, iki kulvarda birden güven vermeye devam ediyor.

Milan – PSG Maç Bilgileri

Milan – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Pierre Kalulu, Samuel Chukwueze, Mattia Caldara ve Marco Pellegrino’nun sakatlıkları devam ediyor. PSG’de ise Nuno Mendes, Danilo Pereira ve Presnel Kimpembe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Davide Calabria, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Rafael Leao, Oliver Giroud.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Zaire Emery, Milan Skriniar, Vitor Ferreira, Vitinha, Warren Zaire Emery, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

Milli ar dönüşü zor günler geçiren Milan, iki kulvarda birden maç kazanmakta zorlanırken, Şampiyonlar Ligi’nde artık hata yapma lükslerinin kalmadığını belirtelim. Fransa Ligue 1’de tam 4 haftadır galibiyetten vazgeçmeyen PSG ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 haftadan 6 puanla lider çıktı. Galibiyet hedefindeki tarafların mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.53

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan taraftarı önünde kazanarak, Şampiyonlar Ligi’nde umutlarını tazeledi. Ev sahibi Fransa devi PSG karşısında galibiyete Rafael Leao ve Olivier Giroud’un golleriyle uzanırken, PSG’de tek gol ise Milan Skriniar’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.