UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Newcastle United İddaa Tahmini 07.11.2023

İddaa fikstüründe 7 Kasım Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 4. hafta mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Newcastle United karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak maçı, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Borussia Dortmund galibiyetine 2.26, beraberliğe 3.68, Newcastle United galibiyetine ise 2.61 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin hazırladığı özel oran fırsatlarında, KGVAR ve 2.5 ÜST seçeneğini tercih ederseniz, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma fırsatı bulacaksınız.

Borussia Dortmund Derbiyi Kaybetti

Newcastle United deplasmanında zor anlar yaşamasına rağmen, St. James’ Park’tan 3 puanla dönmeyi başaran Borussia Dortmund, ilk maçlar sona ererken aldığı sezonun ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetiyle, gruptan çıkma umutlarını korudu. 90 dakika boyunca kaleci Kobel’in harika performansı dikkat çekerken, Newcastle United golcülerine geçit vermeyen Sarı Siyahlılar, Felix Nmecha’nın ikinci yarıda kaydettiği tek golle 3 puanı hanesine yazdırdı. PSG deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından, Milan ile iç sahada golsüz berabere kalan Dortmund, ilk maçları 4 puanla tamamladı. Almanya Bundesliga’da ise Edin Terzic ve öğrencileri, geçtiğimiz haftaya kadar namağlup bir performans ortaya koydu. 6 galibiyet, 3 beraberliğe imza atan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Bayern Münih engeline takıldı. Dortmund adına Der Klassiker 4-0’lık mağlubiyetle sona ererken, gözler Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi. Teselliyi devler sahnesinde arayacak olan ev sahibi, bir kez daha Newcastle United karşısında kazanmak istiyor.

Newcastle United Etkisi Devam Ediyor

İngiliz ekibi Newcastle United, sakatlıklarla boğuşmasına karşın, iki kulvarda birden iyi performanslarıyla dikkat çekiyor. Sezona kötü bir başlangıç yapmasına karşın, Eddie Howe ve öğrencileri, kısa sürede toparlanmayı başardı. İngiltere Premier Lig’de ilk 4 haftada 3 kez mağlup olan Newcastle United, son 7 haftada ise namağlup bir performans ortaya koydu. 5 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan konuk ekip, son maçta Arsenal’a karşı 1-0’lık galibiyete imza attı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 3 haftadan 4 puan çıkardılar. Milan deplasmanından alınan golsüz beraberliğin ardından, PSG’ye karşı iç sahada 4-1’lik galibiyete imza attılar. İlk 2 haftanın en iyi performansını sergileyen Newcastle United, iç sahada ağırladığı Dortmund karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Mağlup olmasına rağmen rakibiyle dişe diş bir mücadele ortaya koyan konuk ekibin, kaleci Kobel ve direkleri geçemediğini belirtelim. İyi futboluna iki kulvarda birden tam gaz devam eden Newcastle United, Dortmund’a iç sahada kaptırdığı 3 puanı, deplasmanda telafi etmek istiyor.

Dortmund – Newcastle United Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Newcastle United cephesinde ise Elliot Anderson, Lewis Miley, Sven Botman, Harvey Barnes, Javier Manquillo, Matt Targett, Alexander Isak ve Jacob Murphy’nin sakatlıkları bulunuyor. Tonali ise cezalı durumda.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Marcel Sabitzer, Julian Ryerson, Nico Schlotterbeck, Mats Hummels, Felix Kalu Nmecha, Julian Brandt, Salih Özcan, Marco Reus, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Callum Wilson, Alexander Isak.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk 3 haftayı 4’er puanla geride bırakan Dortmund ve Newcastle United karşı karşıya geliyor. İlk maçta Dortmund deplasmandan tek golle 3 puan çıkarmayı başarırken, iki takımda maç boyunca harika bir futbol sergiledi. Kalecilerin harika performansı skoru belirlerken, bu kez iki takımında Almanya’da karşılıklı gollere imza atacak ve mücadelede 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.62

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund iç sahada Niclas Füllkrug ve Julian Brandt’ın golleriyle kazandı. Ev sahibi Newcastle United’a 90 dakika boyunca gol şansı vermezken, gruptan çıkma adına dev bir adım attı.