UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Salzburg İnter İddaa Tahmini 08.11.2023

8 Kasım Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu mücadelesinde, Salzburg ile İnter karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Betelli, Salzburg galibiyetine 5.55, beraberliğe 4.28, İnter galibiyetine ise 1.62 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.79, KGYOK 2.04 oran kazandırıyor.

Salzburg Adına Umutlar Tükeniyor

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda son hafta İnter deplasmanına konuk olan Salzburg’a, puan almak için Oscar Gloukh’un tek golü yeterli olmadı. Maça iyi başlayan ve ilk 19 dakikada önemli fırsatlar bulan ev sahibi, kalesine gelen ilk şutta 1-0 geriye düştü. İkinci yarıya da iyi bir başlangıç yapan ve Oscar Gloukh’un golüyle beraberliği yakalayan Salzburg, üstünlüğünü koruyamadı ve evine mağlubiyetle döndü. İlk hafta alınan Benfica galibiyetinin ardından, Real Sociedad ve İnter karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadılar. Gruptan çıkma umutlarını korumak için galibiyete ihtiyacı olan Salzburg, Avusturya Bundesliga’da ise liderliğini sürdürüyor. Son 2 haftadan galip çıkan ev sahibi, devler sahnesine moralli geliyor.

İnter’den Harika Performans

İnter kazanmaya hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem İtalya Serie A Ligi’nde devam ediyor. Simone Inzaghi ve öğrencileri, yeni sezona harikulade bir giriş yaparken, 14 maç sonunda sadece 1 kez mağlup oldu. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta Torino, Roma ve Atalanta karşısında üst üste galibiyetler alarak liderlik koltuğuna oturan konuk ekip, ilk 11 haftadan 28 puan topladı. Ligin en iyi hücum ve savunma performansını sergileyen İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise mağlubiyete yer vermedi. 3 maçtan 7 puanla çıkan konuk ekip, devler sahnesinde de liderlik koltuğunun ortakları arasında. 14 maçta rakip fileleri tam 31 kez havalandırmayı başaran İnter, kalesinde ise sadece 8 gole izin verdi. Yeni sezonda kolay maç kaybetmeyen konuk ekip, iç sahada mağlup ettiği Salzburg ile karşı karşıya gelecek.

Salzburg – İnter Maç Bilgileri

Salzburg – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salzburg takımında Fernando, Aleksa Terzic ve Kamil Piatkowski’nin sakatlıkları bulunuyor. İnter’de ise Marko Arnautovic ve Benjamin Pavard’ın sakatlıkları bulunuyor.

Salzburg’un ilk 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Alexander Schlager, Starhinja Pavlovic, Samson Baidoo, Mads Bidstrup, Amar Dedic, Lucas Douath, Oscar Gloukh, Roko Simic, Karim Konate, Maurits Kjaergaard.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marcus Thuram, Alexis Sanchez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, milli ara dönüşünde üst üste 3 lig galibiyetine imza attı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nden ise 3 haftadan 7 puan çıkararak, grupta liderliği paylaştılar. İnter’in harika performansını deplasmanda galibiyetle taçlandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.40

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter zorlu deplasmandan 3 puanla dönüyor. İtalya Serie A Ligi’nin lideri, Salzburg deplasmanında Lautaro Martinez’in golüyle galibiyete uzanırken, kalesinde ise gole geçit vermemeyi başradı. Kazananları tebrik ederiz.