UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Benfica Maç Tahmini 08.11.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta kapsamında Real Sociedad ile Benfica karşı karşıya gelecek. 8 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Genzobet, Real Sociedad galibiyetine 1.82, beraberliğe 3.73, Benfica galibiyetine ise 4.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.06, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Real Sociedad Namağlup İlerliyor

İspanya La Liga sahnesinde milli ara dönüşü düşüşe geçen Real Sociedad, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Imanol Alguacil ve öğrencileri, İspanya La Liga’da son 2 haftayı Rayo Vallecano beraberliği ve Barcelona mağlubiyetleriyle geride bırakırken, kaybedilen 5 puanla birlikte 7. sıraya kadar geriledi. 12 haftalık fikstürü 5 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bıraktılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 hafta namağlup bir performans ortaya koyarken, 7 puan topladı. İlk hafta alınan İnter beraberliğinin ardından, Salzburg ve Benfica galibiyetlerine imza attılar. Grupta liderlik koltuğunun ortağı olarak yoluna devam eden Real Sociedad, deplasmanda 1-0’lık skorla mağlup ettiği Benfica ile karşı karşıya gelecek. Devler sahnesinde son 180 dakika kalesinde gole geçit vermeyen ev sahibi, Benfica karşısında bir kez daha galibiyet arayacak.

Benfica Güven Vermedi

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ilk 3 haftadan puan çıkarmayı başaramayan Benfica, Portekiz Premier Ligi’nde ise son 9 hafta namağlup bir performans ortaya koydu. 8 galibiyet, 1 beraberlikle zirve yarışında yer alan Roger Schmidt’in öğrencileri, lider ile arasındaki puan farkını 3’e kadar indirdi. Ligde gösterdiği etkide UEFA Şampiyonlar Ligi’nden çok uzak kalan Portekiz temsilcisi, İnter, Real Sociedad ve Salzburg karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. 270 dakika boyunca skor dahi üretmeyi başaramayan Benfica, kalesinde ise 4 gole engel olamadı. Gruptan umutlarını kesmek üzere olan konuk ekip, bu hafta Real Sociedad deplasmanında galibiyet arayacak. Benfica hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta.

Real Sociedad – Benfica Maç Bilgileri

Real Sociedad – Benfica Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio de Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad cephesinde bu hafta Kieran Tierney, Andre Silva ve Martin Merquelanz’ın sakatlıkları devam ediyor. Benfica’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Takefuso Kubo, Mikel Oyarzabal, Carlos Fernandez.

Benfica'nın 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Anatolii Trubin, Antonio Silva, Otamendi, Orkun Körkçü, Joa Mario, Fredrik Aursnes, Angel Di Maria, Alexander Bah, Rafa Silva, Petar Musa, Joa Neves.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna namağlup devam etmeyi başaran Real Sociedad, deplasmanda mağlup etmeyi başardığı Benfica ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Real Sociedad’ın galibiyetlerine deplasmanda devam edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad grupta namağlup performansını galibiyetle taçlandırdı. Ev sahibi Benfica karşısında 3 golle gülerken, 90 dakika sonunda rakibine sadece 1 gol şansı. Sahadan galibiyetle ayrılan ev sahibi, grupta liderlik ortaklığını bırakmadı. Kazananları tebrik ederiz.