UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Galatasaray Maç Tahmini 08.11.2023

8 Kasım Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu‘nda bizleri, Bayern Münih ile Galatasaray‘ın 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.23, beraberliğe 7.28, Galatasaray galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise Bayern Münih – Galatasaray mücadelesinde KGVAR ve 2.5 ÜST seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Bayern Münih Liderliği Garantilemek İstiyor

Bayern Münih hafta sonu aldığı Der Klassiker galibiyetiyle dikkatleri üzerine çekti. Almanya Bundesliga’da son 11 yılın şampiyonu olarak yeni sezona giriş yapan ev sahibi, ilk 10 haftada namağlup bir performans ortaya koyarken, hafta sonu Dortmund deplasmanından 4-0’lık galibiyetle çıkmayı başardı. Tuchel ve öğrencileri, ligde son 4 haftanın tamamından galip çıkarken, 18 gole imza atıp, kalelerinde sadece 1 gole izin verdiler. Lider ile arasındaki puan farkını 2’de tutmaya devam eden Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise tüm maçlarını kazandı. Kopenhag, Manchester United ve Galatasaray engellerini kayıpsız geçtiler. Galatasaray deplasmanında zor anlar yaşamasına karşın, deplasmandan 3 puanla çıkmayı başaran ev sahibi, güven vermeye devam ediyor. Ligde sergilediği harika performansla, Galatasaray karşısında yeniden favori olarak gösteriliyorlar.

Galatasaray’ın Zorlu Sınavı

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde iyi bir sezonda geçiriyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda ilk 3 haftadan 4 puanla çıkmayı başaran ve 2. sıra yolunda dev bir adım atan Galatasaray, Türkiye Süper Lig’de ise yoluna namağlup lider devam ediyor. İç sahada Kopenhag ile 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliğe imza atan Sarı Kırmızılılar, Manchester United deplasmanında ise sürpriz bir galibiyete imza attı. İngiltere deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönen Galatasaray, ilk yenilgisini ise Bayern Münih’e karşı aldı. Temsilcimiz ilk yarıya üstün futboluyla damga vururken, adeta Almanya devini elinden kaçırdı. Hafta sonu Süper Lig sahnesinde Kasımpaşa’yı iç sahada 2-1’lik skorla mağlup ederek, üst üste 10.kez ligde kazanmayı bildi ve liderlik koltuğunu Fenerbahçe’nin ellerinden almayı başardı. Icardi ve Zaha ikilisi Şampiyonlar Ligi performansıyla dikkat çekerken, Galatasaray grupta tüm rakiplerine karşı skor üretti.

Bayern Münih – Galatasaray Maç Bilgileri

Bayern Münih – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Mathijs De Light’ın sakatlığı devam ediyor. Galatasaray’da ise Fernando Muslera’nın sakatlığı bulunuyor

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Min-jae Kim, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Jamal Musiala, Thomas Müller, Harry Kane,

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Davinson Sanchez, Angelino, Lucas Toreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Wilfried Zaha, Mauro Icardi.

İddaa Tahmini

Bayern Münih tüm maçlarını kazanarak, grupta liderlik adına önemli bir adım attı. Son haftalara aldığı gollü galibiyetlerle damga vuran Bayern Münih, devler sahnesinde bir kez daha kazanmak istiyor. Galatasaray ise iki kulvarda birden iyi performanslar sergilerken, Zaha ve Icardi’nin devler sahnesi performansı güven verdi. İlk maçta karşılıklı gollere imza atan tarafların yeniden skor üreteceğini ve maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede 2.5 gol barajı aşıldı. Son dakikada gelen goller skoru belirlerken, Hary Kane’nin golleriyle galibiyete uzanan Bayern Münih, bitime saniyeler kala kalesinde Bakambu’nun son dakika golüne engel olamadı. Ev sahibini liderliğini korurken, Galatasaray ise gruptan çıkma şansını son 2 haftaya bıraktı. Kazananları tebrik ederiz.