İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Roma İddaa Tahmini 12.11.2023

Lazio evinde Roma’yı konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi‘nde sahne alacak dev derbi, 12 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Olimpico Stadı’nın ev sahipliği yapacağı derbi mücadelesinde Rexbet, Lazio galibiyetine 2.92, beraberliğe 3.15, Roma galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda.

Lazio Lige Moralli Dönüyor

İtalya Serie A Ligi2nde haftayı mağlubiyetle kapatan Lazio, bir kez daha teselliyi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde buldu. Sarri ve öğrencileri, sezon başından beri ligde etkili olmakta zorlanırken, Şampiyonlar Ligi’nde sergilediği iyi performansla dikkat çekti. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan galip çıkmayı başaran ev sahibi, Atalanta, Sassuolo ve Fiorentina’ya karşı aldığı galibiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bologna deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Ligde 11 hafta sona erdiğinde 16 puanla 10. sıraya kadar gerileyen Lazio, Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 4 haftadan 7 puan topladı. Geçtiğimiz hafta Feyenoord’a karşı alınan galibiyetle, gruptan çıkmak adına önemli bir adım attılar. Lige moralli dönen Lazio, bu hafta ezeli rakibi Roma’ya karşı galibiyet arayacak.

Roma Lige Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 11 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Roma, 17 puanla ligin 7. sırasında kendisine yer buldu. Ligin son haftalarında yükselen bir performans grafiğine sahip olan Roma, son 5 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Sadece lider İnter’e karşı deplasmanda mağlup olan konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada Lecce’ye karşı kazanarak, ligde güven tazeledi. Ligde etkili olmaya başlayan Roma, Avrupa sahnesinde ise düşüşe geçti. Avrupa Ligi G Grubu’nda ilk 3 haftadan 9 puanla lider çıkan Roma, konuk olduğu Slavia Prag deplasmanından mağlubiyetle dönerek, liderlik koltuğunu rakibine kaptırdı. Avrupa dönüşü Lazio derbisinde galibiyet arayacak olan Mourinho ve öğrencileri, ligde gösterdiği etkiyi devam ettirmek istiyor.

Lazio – Roma Maç Bilgileri

Lazio – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio cephesinde Nicolo Casale’nin sakatlığı bulunuyor. Roma’da ise Tammy Abraham, Lorenzo Pellegrini, Marash Kumbulla ve Chris Smalling’in sakatlıkları devam ediyor. Leandro Parades ise kart cezalısı.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Patric Gabarron, Alessio Romagnoli, Matteo Guendouzi, Taty Castellano, Adam MarusicNicolo Rovella, Luis Alberto, Felipe Anderson, Adam Marusic.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Leonardo Spinazzola, Obite Evan N’Dicka, Gianluca Mancini, Rick Karsdorp, Edoardo Bove, Houssem Aouar, Bryan Cristante, Nicola Zalewski, Andrea Belotti, Romelu Lukaku.

İddaa Tahmini

Lige yorgun dönen Lazio ve Roma, derbide galibiyet arayacak. İki takımda iki kulvarda birden mücadele etmekte zorlandı ve istikrardan uzak kaldı. Derbide hata yapmak istemeyen Lazio ve Roma’nın, dev maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.75

Rexbet Oranı: İY 0, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio ve Roma, 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük kuramadı. İki ezeli rakipte iyi savunma performanslarıyla dikkat çekerken, zorlu mücadele golsüz beraberlikle geçildi. Kazananları tebrik ederiz.