İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Atalanta Maç Tahmini 12.11.2023

12 Kasım Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi 12. hafta mücadelesinde, Udinese ile Atalanta karşı karşıya gelecek. Saat 17:00’de başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Udinese galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.55, Atalanta galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Udinese 10 Hafta Sonra Galip

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Udinese, teknik adam değişikliğinin ardından toparlanma sinyalleri verdi. İlk 9 haftanın zayıf halkası olmaktan kurtulamayan ev sahibi, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Andrea Sottil yönetiminde ilk 9 haftayı 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Udinese, 2 hafta önce göreve Gabriele Cioffi’yi getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Monza deplasmanında veren Udinese, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle döndü. Geçtiğimiz hafta galibiyet hasretine Milan deplasmanında son vermeyi başardılar. Zirve takibindeki Milan karşısında 3 puanı getiren gol Roberto Pereyra’dan gelirken, düşme hattının 2 puan üzerine çıkmayı başaran Udinese, galibiyetlerine Atalanta karşısında devam etmek istiyor.

Atalanta 10 Kişiyle Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nde lidere diş geçiremeyen Atalanta, Avrupa sahnesinde kazanmaya devam etti. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftaya kadar Genoa karşısında 2-0, Empoli karşısında ise 3-0’lık galibiyetlere imza attı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri İnter karşısında 10 kişi kaldılar ve mücadeleden 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Lider karşısında dirençli bir futbol sergilemelerine karşın, 10 kişi kalmanın zorluğunu yaşadılar. 11 haftayı 6 galibiyet, 1 berberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk 4 hafta sona erdiğinde, namağlup liderlik koltuğuna oturdu. 3 galibiyet, 1 berabere imza atan konuk ekip, son olarak geride bıraktığımız hafta içinde Strum Graz’a karşı iç sahada 1-0’lık galibiyete imza attılar.

Udinese – Atalanta Maç Bilgileri

Udinese – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bluenergy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese’de bu hafta Gerard Deulofeu, Enzo Ebosse ve Kingsley Ehizibue’nin sakatlıkları devam ediyor. Kabasale ise kart cezalısı. Atalanta’da ise Rafael Toloi cezalı durumda. De Ketelaere, Giorgio Scalvini ve Matteo Ruggeri’nin sakatlıkları devam ediyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Jordan Zemura, Nehuen Perez, Jaka Bijol, Sandi Lovric, Oier Zarraga, Florian Thauvin, Walace, Lazar Samardzic, Beto, Marley Ake.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Berat Djimsiti, Rafael Toloi, Matteo Ruggeri, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Ederson, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

İddaa Tahmini

Rakibinden ilk 11 hafta itibariyle çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan ve üst sıraları zorlamaya devam eden Atalanta, Avrupa Ligi’nden namağlup lider dönüyor. Konuk ekip, kazanmaya İtalya Serie A Ligi’nde devam edecek ve Udinese karşısında galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele Walace Souza Silva ve Ederson Jose dos Santos Lourenco da Silva’nın karşılıklı gollerine sahne olurken, sahadan kazanan çıkmadı. Udinese ve Atalanta karşılaşmadan 1’er puanla ayrıldı.