UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Nordsjaelland Fenerbahçe İddaa Tahmini 30.11.2023

UEFA Konferans Ligi H Grubu heyecanı devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda, Nordsjaelland karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Nordsjaelland ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Nordsjaelland kazanır 2.75, beraberlik 3.50, Fenerbahçe kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde Fenerbahçe kaybetmez tercihinin 20.00 orana yükseldiğini belirtelim.  

Nordjaelland 3 Puan İstiyor 

Nordsjaelland grupta oynadığı son maçta Spartak Trnava ile 1-1 berabere kalmıştı . Bu beraberliğin ardından önemli bir fırsatı iyi kullanamadılar diyebiliriz. Grupta 4 maç geride kaldı ve Nordsjaelland’ın grupta 7 puanı var. Gruptan çıkma iddiaları devam ediyor. Bu hafta Dream Park’da lider Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Fenerbahçe karşısında grupta oynanan ilk maçı Kadıköy’de 3-1 kaybetmişlerdi. Bu ke ise iç sahada galibiyet arayacaklar. Maç öncesinde Nordsjaelland’da Oliver Antman ve Mads Hansen sakat olan isimler. 

Fenerbahçe Evinde Kazandı 

Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Kadıköy’de konuk ettikleri Fatih Karagümrük’ü 1-0 geriye düştükleri maçta 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de lider olan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi grubunda da liderliğini sürdürüyor. 2 hafta önce Ludogorets deplasmanda 2-0 kaybeden Sarı Lacivertliler grupta ilk yenilgisini almıştı. Bu mağlubiyete rağmen liderliğini devam ettiren Fenerbahçe’nin 9 puanı var. Bu hafta konuk olacakları Nordsjaelland’ın 2 puan önündeler. Fenerbahçe bugün kazanırsa, gruptan lider olarak çıkmayı garantileyecek. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Lincoln, Luan Peres, Fredi Alexander Djiku ve Rodrigo Becao’nun sakatlıkları bulunuyor.

Nordsjaelland – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Nordsjaelland – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı Mücadele Dream Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nordsjaelland’da Oliver Antman ve Mads Hansen sakat olan isimler. Fenerbahçe’de Lincoln, Luan Peres, Fredi Alexander Djiku ve Rodrigo Becao’nun sakatlıkları bulunuyor.

Nordsjaelland'ın ilk 11’i Belli mi?

Nordsjaelland’ın muhtemel kadrosu: Andreas Hansen, Oliver Villadsen, Kian Hansen, Adamo Nagalo, Martin Frese, Mohammed Diomande, Jeppe Tverskov, Daniel Svensson, Ibrahim Osman, Andreas Schjeldrup, Marcus Ingvartsen

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür , Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, Sebastian Szymanski, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Nordsjaelland’ın grupta 7 puanı var 2. Sırada yer alıyor. Bugün konuk edecekleri Fenerbahçe’nin 2 puan gerisindeler. Maçı kazanmaları halinde grupta liderliğe yükselecek olan Danimarka ekibi avantajı eline geçirecek. Temsilcimiz Fenerbahçe ise grupta 3 galibiyet alarak 9 puan topladı ve lider konumda. Tek yenilgilerini Ludogorets deplasmanında almışlardı. Fenerbahçe kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek. Bu maçta işleri pek kolay değil ama en azından Fenerbahçe’nin maçı kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Sarı Lacivertliler Danimarka’dan puan ile döner. 

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.26

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 20.00

Maç Sonucu: 6-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe ağır bir yenilgi aldı. Danimarka’da Nordsjaelland deplasmanında 6-1 kaybettiler.