UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Servette Roma İddaa Tahmini 30.11.2023

Servette evinde Roma‘yı konuk edecek. 30 Kasım Perşembe akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5 hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 23:00’te başlıyor. Maçın yayın ekranı EXXEN platformu.

Bets10, Servette galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.95, Roma galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Servette Kazanmak Zorunda

İsviçre Süper Ligi’nde son 7 haftanın tamamından galip çıkmayı başaran Servette, milli ara öncesi iki kulvarda birden üst üste galibiyetlere imza atarken, milli ara dönüşü İsviçre Süper Ligi’nde galibiyetlerinde devam etti. Son olarak iç sahada konuk ettikleri Grasshoppers karşısında 2-0’lık net bir galibiyete imza attılar. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise ilk 4 haftayı 4 puanla geride bırakan Rene Weiler ve öğrencileri, ilk 2 hafta Roma ve Slavia Prag karşısında üst üste mağlubiyetler alırken, FC Sheriff’e karşı son 2 maçtan 4 puan çıkardılar. Roma karşısında kazanmaktan başka şansı kalmayan ev sahibi, zirvenin ortaklarından Roma’yı mağlup etmesi halinde, gruptan çıkmak için son hafta Slavia Prag karşısında da kazanmak zorunda. Galibiyet adına Avrupa sahnesinde zorlanan Servette, ilk maçta Roma’ya deplasmanda konuk olmuş ve 4-0’lık mağlubiyetten kurtulamamıştı.

Roma Milli Aradan Galibiyetle Döndü

Roma, İtalya Serie A Ligi’nde sezona istediği başlangıcı yapamadı. İlk 13 haftada istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyan Jose Mourinho ve öğrencileri, 6 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle 21 puan toplamayı başardı ve 5. sırada kendisine yer buldu. Son 3 haftada etkisini arttıran ve üst sıralara dahil olmayı başaran Roma, Lecce ve Udinese engellerini kayıpsız geçerken, Lazio derbisinden golsüz beraberlikle ayrıldı. Milli aradan galibiyetle dönmeyi başaran konuk ekipte, moraller yerinde. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda zirvenin ortakları arasında yer alan Roma, grupta ilk maçların tamamını galibiyetle noktalarken, ilk puan kaybını en yakın rakibi Slavia Prag’a karşı yaşadı. Deplasmandan 2-0’lık mağlubiyetle dönen konuk ekip, liderlik koltuğunu rakibiyle paylaşmak zorunda kaldı. Servette deplasmanından en az 1 puan alması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek olan Roma, zirveyi bırakmak istemiyor.

Servette – Roma Maç Bilgileri

Servette – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Geneve Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Servette takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Roma’da ise Tammy Abraham, Marash Kumbulla ve Chris Smalling’in sakatlıkları devam ediyor.

Servette’nin ilk 11’i Belli mi?

FC Sheriff’in muhtemel kadrosu: Maksim Koval, Didier Bueno, Munashe Garananga, Armel Junior Zohouri, Joao Paulo Fernandes, Mohamed Amine Talal, Konstantinos Apostolakis, Jerome Ngom Mbekeli, Moussa Kyabou, Tavor Angola, Henrique Luvannor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Leonardo Spinazzola, Obite Evan N’Dicka, Gianluca Mancini, Rick Karsdorp, Edoardo Bove, Houssem Aouar, Bryan Cristante, Nicola Zalewski, Andrea Belotti, Romelu Lukaku.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ilk 4 haftadan 9 puan toplamayı başaran ve liderlik koltuğunu Slavia Prag ile paylaşan Roma, son 2 haftada mucize arayacak olan Servette’ye deplasmanda konuk oluyor. Milli aradan galibiyetle dönen Mourinho ve öğrencileri, İsviçre deplasmanında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı. Haftaya liderlik koltuğunun ortağı olarak giren Roma, deplasmanda 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve mücadeleden 1 puanla dönerek, liderlik koltuğunu Slavia Prag’a kaptırdı.