UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Club Brugge İddaa Tahmini 30.11.2023

UEFA Konferans Ligi D Grubu heyecanı devam ediyor. Club Brugge deplasmanda, temsilcimiz Beşiktaş’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.45’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Beşiktaş ile Club Brugge zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Beşiktaş galibiyetinin 2.65, beraberlik tercihinin 3.60, Club Brugge galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Beşiktaş’ın İddiası Yok 

Beşiktaş Süper Lig’de son 2 haftada 6 puan toplayarak toparlanma sinyalleri verdi. Başakşehir galibiyetinin ardından Samsunspor deplasmanında da kazanan Siyah Beyazlılar, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın göreve gelişinin ardından çıkışa geçmeyi başardı. Bu hafta UEFA Konferans Ligi’nde Club Brugge ile karşılaşacaklar. Beşiktaş’ın grupta herhangi bir iddiası yok. 4 maç sonunda sadece 1 puanı bulunan Beşiktaş grupta son son sırada yer alıyor. Bu hafta Vodafone Park’da lider Club Brugge’u konuk edecekler. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Emrecan Uzunhan, Jean Onana, Milat Rashica ve Eic Bailly sakat olan isimler. Necip Uysal’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Club Brugge Favori Taraf 

Club Brugge gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaja sahip. Bugün konuk olacakları Beşiktaş deplasmanında kazanırlarsa, bitime 1 maç kala gruptan çıkmayı garantileyecekler. 4 maç sonunda 10 puana sahip olan Belçika ekibi lider konumda. 2 hafta önce Jan Breydel’de konuk ettikleri Lugano’yu 2-0 mağlup etmeyi başarmışlardı. Üst üste 3 maçtır kazanan Ronny Della’nın ekibi bu hafta Beşiktaş karşısında da maçın favorisi. Hafta sonu ise OH Leuven deplasmanında 1-0 kazanan Club Brugge, Belçika Ligi’nde üst sıra takibini de sürdürdü. Beşiktaş maçı öncesinde Club Brugge’de Hans Vanaken kart cezalısı. 

Beşiktaş – Club Brugge Maç Bilgileri

Beşiktaş – Club Brugge Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Emrecan Uzunhan, Jean Onana, Milat Rashica ve Eic Bailly sakat olan isimler. Necip Uysal’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Club Brugge’de Hans Vanaken kart cezalısı. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Oxlade Chamberlain, Onur Bulut, Jackson Muleka, Cenk Tosun

Club Brugge'un İlk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Kyriani Sabbe, Brandon Mechele, Jorne Spileers, Maxim De Cuyper, Hugo Vetlesen, Raphael Onyedika, Michal Skoaras, Skov Olsen, Philip Zinckernagel, Igor Thiago

İddaa Tahmini

Beşiktaş’ın grupta iddiası bulunmuyor. 4 maç sonunda sadece 1 puan toplayabilen Beşiktaş grupta son sırada. Kalan 2 maçını kazansalar dahi gruptan çıkamayacaklar. Club Brugge ise grupta 10 puana sahip ve lider konumda yer alıyor. Grupta namağlup yoluna devam eden Belçika ekibi bugün kazanırsa gruptan çıkmayı garantileyecek. Vodafone Park’da gollere yöneleceğim. Beşiktaş’ın savunması sorunlu. Bu sebeple mücadelede en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyorum. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.53

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş farklı kaybetti. Club Brugge’e Vodafone Park’ta 5-0 mağlup oldular.