İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Atletico Madrid İddaa Tahmini 03.12.2023

İspanya La Liga’da zirve takibini sürdüren Barcelona evinde, Atletico Madrid’i ağırlayacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak olup S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Barcelona ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Barcelona kazanır 2.02, beraberlik 3.75, Atletico Madrid kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Barcelona Puan Kaybetti

Barcelona La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu puan kaybı yaşadı. Vallecas’da Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelen Barcelona mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Geriye düştükleri maçta 1 puanı Florian Lejeune’nin kendi kalesine attığı golle kurtardılar. La Liga’da son haftalarda beklenmedik kayıplar yaşayan Barcelona’da Xavi’nin geleceği de sorgulanmaya başladı. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Porto karşısında da geriye düştükleri maçı zar zor kazandılar. Bu hafta sonu Atletico Madrid’i konuk edecek Barcelona’da Gavi’nin sakatlığı devam ediyor.

Atletico Madrid Zirve Takibinde

Atletico Madrid La Liga’da zirve takibini devam ettiriyor. Diego Simeone’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Mallorca engelini tek golle geçti. Griezmann’ın attığı golle 3 puanı alan Atletico Madrid rakibini 1-0 mağlup etti ve La Liga’da son 10 haftada 8. galibiyetini aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde’de gruptan çıkmayı garantileyen Atletico Madrid moralli. Bu hafta La Liga’da konuk olacakları Barcelona deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Vitolo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Barcelona – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Gavi’nin sakatlığı devam ediyor. Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Vitolo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Pedri, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Barcelona geçtiğimiz hafta 2 puan bıraktı. Rayo Vallecano ile 1-1 beraber kalan Barcelona yarışta 2 puan kaybetti. Son 3 maçta da oynanan oyun pek güven vermiyor. Üstelik bu sezon rakiplerinden de kolay gol yiyorlar. Atletico Madrid ise geçen hafta Mallorca’yı tek golle geçti. La Liga’da zirve takibini devam ettiren Atletico Madrid’de Antonie Griezmann çok formda. Atletico Madrid’i adeta sırtlıyor. Bu hafta hem Barcelona hem de Atletico Madrid’den gol beklentim var. Karşılıklı goller atılacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona tek golle 3 puanı kaptı. Atletico Madrid’i 1-0 mağlup ederek zirve takibini devvam ettirdiler.