İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Aston Villa Bahis Tahmini 03.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Aston Villa deplasmanda, Bournemouth’a konuk olacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından takip edilebilecek.

Bournemouth ile Aston Villa takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Bournemouth galibiyetine 3.45, beraberlik tercihine 4.00, Aston Villa galibiyetine ise 2.02 verildiğini görüyoruz.

Bournemouth Deplasmanda Kazandı

Bournemouth Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Bramall Lane’de konuk oldukları Sheffield United’ı 3-1 ile geçen Bournemouth Premier Lig’de bu sezon 3. kez galibiyet sevinci yaşamış oldu. Gary O’Neil’ın öğrencileri düşme hattından kurtulma hedefini devam ettiriyor ve bu hafta sonu Vitality’de Aston Villa’yı konuk edecekler. Özellikle Bournemouth’un hücum hattının çok hareketli isimlerden oluştuğunu belirtmek gerek. Maç öncesinde Bournemouth’da Tyler Adams’ın sakatlığı devam ediyor.

Aston Villa Favori Taraf

Aston Villa Premier Lig’de geçen hafta konuk olduğu Tottenham deplasmanından 3 puan ile döndü. 1-0 geriye düştükleri maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Unai Emery’nin ekibinde moraller yerinde. Son 2 Premier Lig maçından 6 puan çıkartan Aston Villa 4. sıraya yükseldi. Manchester City ve Liverpool’un puan kaybettiği haftayı karlı kapatmayı başardılar. Bu hafta Bournemouth deplasmanına konuk olacak Aston Villa maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Boubacar Kamara kart cezalısı. Tyrone Mings ve Emiliano Buendia ise sakat.

Bournemouth – Aston Villa Maç Bilgileri

Bournemouth – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Ryan Fredericks, Tyler Adams ve Alex Scott sakat olan isimler. Newcastle United’da Harvey Barnes, Sven Botman, Alexander Isak, Elliot Anderson ve Matt Targett sakat. Bruno Guimaraes ise kart cezalısı. 

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony, Dominic Solanke

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Bournemouth geçen haftayı 3 puan ile geçti. Sheffield United deplasmanında 3-1 kazanan Andoni Sagarna’nın ekibi moral buldu. Bu hafta ise Aston Villa karşısında 3 puan arayacaklar. Aston Villa geçen hafta büyük bir sürpriz yaptı. Tottenham deplasmanında 3-2 kazanan Aston Villa son 2 maçını kazanarak geçti. Bu hafta Vitality’de Bournemouth karşısında da maçın favorisiler. Bournemouth kolay teslim olmayacaktır. Hücumda hareketli oyuncuları var. Gollü bir 90 dakika bekliyorum. Tercihim karşılıklı gol var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.31

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 2-2 sona erdi.