İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Fulham İddaa Tahmini 03.12.2023

İngiltere Premier Lig’de son haftalarda çıkışa geçen Liverpool iç sahada, Fulham’ı ağırlayacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Liverpool ve Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.27, beraberlik 6.60, Fulham kazanır ise 10.50 olarak açıklanmış.

Liverpool Etihad’da Puan Aldı

Liverpool Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Manchester City deplasmanından 1 puan çıkartmayı başardı. Etihad’da rakibi ile 1-1 berabere kalan Liverpool’a puanı getiren gol ise Trent Alexander Arnold’dan geldi. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Liverpool, lider Arsenal’ın 2 puan gerisinde. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde LASK Linz engelini 4-0 ile geçen Liverpool gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Premier Lig’de bu hafta sonu Anfield’da Fulham’ı konuk edecek Liverpool’da Thiago Diogo Jota ve Andrew Robertson’un sakatlıkları sürüyor.

Fulham Son Dakikada Güldü

Fulham Premier Lig’de geçen hafta Craven Cottage’de konuk ettiği Wolverhampton engelini 3-2 ile geçti. Willian’ın uzatma dakikalarında penaltıdan attığı golle 3 puana ulaşan Marco Silva’nın öğrencileri nefes aldı diyebiliriz. Premier Lig’de 3 maç aradan sonra kazanan Londra ekibi alt sıralardan kurtulma çabasını devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Anfield’da Liverpool karşısında sürpriz arayacaklar ama Fulham’ın bu maçta işi hiç kolay değil. Karşılaşma öncesinde Fulham’da Rodrigo Muniz, Tosin Adarabioyo, Issa Diop ve Adama Traore’nin sakatlıkları sürüyor.

Liverpool – Fulham Maç Bilgileri

Liverpool – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago Diogo Jota ve Andrew Robertson’un sakatlıkları sürüyor. Fulham’da Rodrigo Muniz, Tosin Adarabioyo, Issa Diop ve Adama Traore’nin sakatlıkları sürüyor.

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Ryan Gravenberch, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Darwin Nunez

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Liverpool’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Manchester City deplasmanından puan çıkartmayı başaran Liverpool rakibi ile 1-1 berabere kaldı. İyi bir direnç gösterdiler ve zirve takibini devam etirdiler. Bu hafta Fulham’ı konuk edecek olan Liverpool favori taraf. Fulham ise orta sıralarda yer alıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Wolverhampton’ı son dakika golüyle 3-2 mağlup ettiler. Liverpool deplasmanında sürpriz yapmaları pek kolay değil. Klopp’un ekibi farklı kazanarak haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.49

Genzobet Oranı: H1, Oran 1.69

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool altın değerinde bir 3 puan elde etti. Anfield’da Fulham’ı 4-3 mağlup etmeyi başardılar.