İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Brighton İddaa Tahmini 03.12.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazar günü bülteni yoğun. Chelsea ile Brighton’ın karşı karşıya geleceği mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından izlenebilecek.

Chelsea ile Brighton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betelli oranlarını ele alacak olursak Chelsea galibiyetinin 1.75, beraberlik tercihinin 4.25, Brighton galibiyetinin ise 4.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Chelsea 3 Puan Peşinde

Chelsea Premier Lig’de geçen hafta konuk olduğu Newcastle United karşısında puan alamadı. St. James Park’da konuk oldukları rakibine 4-1 kaybettiler. Mauricio Pochettino’nun öğrencileri La Liga’da oynadığı son 5 maçta sadece Tottenham karşısında kazanabildi. O maçta da Tottenham’ın son yarım saatlik dilimde 9 kişi kaldığını ve Chelsea’nin şanslı bir galibiyet aldığını belirtelim. Üst sıralardan uzak kalan Chelsea bu hafta sonu Brighton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Chelsea’de Reece James ve Marc Cucurella kart cezalısı. Romeo Lavia, Christopher Nkunku, Ben Chilwell ve Malo Gusto ise sakat olan isimler.

Brighton’dan Sonunda Kazandı

Brighton Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Nottingham Forest deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. City Ground’da sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri rakibine bu sezon ilk kez taraftarı önünde mağlubiyet yaşatmış oldu. Premier Lig’de 6 maç aradan sonra kazanan Brighton hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde AEK Atina deplasmanında tek golle kazanarak altın değerinde bir 3 puan elde ederek gruptan çıkmayı garantiledi. Premier Lig’de bu hafta Chelsea’ye konuk olacak Brighton’da Lewis Dunk ve Mahmoud Dahaoud kart cezalısı. Danny Welbeck, Adam Webster, Julio Ensico ve Tariq Lamtey ise sakat olan isimler.

Chelsea – Brighton Maç Bilgileri

Chelsea – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Reece James ve Marc Cucurella kart cezalısı. Romeo Lavia, Christopher Nkunku, Ben Chilwell ve Malo Gusto ise sakat olan isimler. Brighton’da Lewis Dunk ve Mahmoud Dahaoud kart cezalısı. Danny Welbeck, Adam Webster, Julio Ensico ve Tariq Lamtey ise sakat olan isimler.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Malo Gusto, Axel Disasi, Thiago Silva, Levi Colwill, Ben Chilwell, Enzo Fernandez, Conor Gallagher, Raheem Sterling, Carney Chukwuemeka, Nicolas Jackson

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Evan Ferguson

İddaa Tahmini

Chelsea geçen hafta Newcastle United deplasmanından puansız döndü. Rakibine 4-1 kaybeden Maviler son 5 haftada 4. Kez puan kaybı yaşadı. Premier Lig’de son 5 haftada sadece Tottenham deplasmanında kazanmışlardı. Brighton ise City Ground’da Nottingham Forest karşısında 3 puanı kaptı. Rakibini 3-2 mağlup eden De Zerbi’nin öğrencileri 6 hafta aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Savunma zaafları hala devam ediyor ama kazanmaları önemliydi. Stamford Bridge’de gollü bir maç izleriz. Her iki takımında gol bulmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea haftayı 3 puan ile geçti. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Brighton’ı 3-2 mağlup ettiler.