Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Kayserispor İddaa Tahmini 03.12.2023

Trendyol Süper Lig’de son 3 maçını kazanarak geçen Kayserispor bu hafta deplasmanda, Trabzonspor’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Trabzonspor ile Kayserispor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Trabzonspor galibiyetine 1.81, beraberlik tercihine 3.94, Kayserispor galibiyetine ise 4.65 verildiğini görüyoruz.

Trabzonspor 5 Maçtır Kaybetmiyor

Trabzonspor Abdullah Avcı’nın göreve gelişinden bu yana Süper Lig’de mağlubiyet yaşamadı. Üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Bordo Mavililer zirve takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanına konuk olan Trabzonspor 2 kez geriye düştüğü maçta pes etmedi ve mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Son 5 haftada 11 puan toplayan Trabzonspor bu hafta sonu Kayserispor’u konuk edecek. Maç öncesinde Trabzonspor’da Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez sakat. Batista Mendy ise kart cezalısı.

Kayserispor’da Çıkış Sürüyor

Kayserispor son haftaların Süper Lig’de formda takımlarından biri. Sarı Kırmızılılar geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Son 5 maçında 13 puan toplayan Recep Uçar’ın öğrencileri Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Mame Thiam bu sezon attığı gollerle Kayserispor’un en dikkat çeken oyuncusu konumunda. Bu hafta sonu Trabzonspor deplasmanına konuk olacak Kayserispor’da Julian Jeanvier’ın sakatlığı sürüyor.

Trabzonspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez sakat. Batista Mendy ise kart cezalısı. Kayserispor’da Julian Jeanvier’ın sakatlığı sürüyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Muhammet Taha Tepe, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Taxiarchis Fountas, Paul Onuachu

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Anthony Uzodimma, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Mame Thiam

İddaa Tahmini

Trabzonspor geçen hafta konuk olduğu Sivasspor ile 3-3 berabere kaldı. Süper Lig’de son 4 maçta 8 puan toplayan Bordo Mavililer üst sıra takibini devam ettiriyor. Kayserispor’da son haftaların formda takımlarından biri. Geçen hafta Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldılar. Son 5 maçta 13 puan toplayan Kayserispor’da moraller yerinde. Trabzonspor evinde iyi oynuyor. Onuachu’da formda. Kayserispor karşısında Trabzonspor’dan galibiyet beklentim var. Kayserispor karşısında kazanarak 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.81

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor sürpriz yaptı. Trabzonspor deplasmanında 1-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular.