İddaa Tahminleri ve Analizleri

Lazio Genoa İddaa Tahmini 05.12.2023

İtalya Kupası’nda Son 16 heyecanı 5 Aralık Salı akşamı başlarken, Lazio ile Genoa karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan mücadeleye, Olimpico Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Lazio galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.55, Genoa galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

Lazio’da Moraller Yerinde

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 14 hafta itibariyle üst sıralardan uzak kalan ve bir türlü aradığı istikrarı bulamayan Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise son haftya girilirken, Son 16 biletini cebine koydu. Devler sahnesinde büyük bir başarı gösteren Lazio, 5 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 10 puan toplamayı başarırken, E Grubu’nun son haftasında Atletico Madrid ile birlikte liderlik mücadelesi verecek. Hafta içi Celtic’e karşı iç sahada alınan 2-1’lik galibiyetin ardından, İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında Cagliari’ye karşı 1-0’lık skorla galip geldiler. İki kulvarda birden üst üste galibiyetlere imza atan Lazio, bu kez İtalya Kupası Son 16 Turu’nda galibiyet arayacak.

Genoa Maç Kazanmakta Zorlanıyor

İtalya Kupası serüvenine 1. Tur itibariyle start veren Genoa, Modena ve Reggiana engellerini geçerek, adını Son 16 Turu’na yazdırdı. Serie B Ligi temsilcileri karşısında kalesini gole kapatmakta zorlanan ve tek farklı galibiyetlere imza atan konuk ekip, sahadan istediğini alsa da, üst turlar için güven vermeyi başaramadı. İtalya Serie A Ligi’nde ise Genoa son 2 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Frosinone mağlubiyeti ve Empoli beraberliklerinin ardından, düşme hattıyla aralarındaki puan farkı 5’e kadar indi. İlk 14 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Alberto Gilardino ve öğrencileri, iki kulvarda birden güven vermeyi başaramadı. Maç kazanmakta ve kalesini gole kapatmakta zorlanan Genoa, lig kapsamında mağlup ettiği Lazio ile kup serüveninde karşı karşıya gelecek.

Lazio – Genoa Maç Bilgileri

Lazio – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 23:00’te başlıyor.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında Zaccagni, Alessio Romagnoli ve Nicolo Casale’nin sakatlıkları devam ediyor. Genoa takımında ise Kevin Strootman, Ekuban, Bani ve Gudmundsson’un sakatlıkları bulunuyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Patric Gabarron, Alessio Romagnoli, Matteo Guendouzi, Taty Castellano, Adam MarusicNicolo Rovella, Luis Alberto, Felipe Anderson, Gila Fuentes.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Ridgeciano Haps, Mattia Bani, Morten Frendrup, Morten Thorsby, Ruslan Malinovskyi, George Puscas, Aaron Martin.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde haftayı galibiyetlerle kapatan Lazio, güven tazeledi. İki kulvarda birden kazanarak moral bulan ev sahibi, kupa serüveninde iç saha avantajını iyi değerlendirerek, Genoa karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Matteo Guendouzi attı, Lazio iç sahada kazandı. Ev sahibi Genoa karşısında erken bir golle öne geçerken, 85. dakik boyunca skoru korumayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.