Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Fenerbahçe İddaa Tahmini 09.12.2023

Trendyol Süper Lig’de bu hafta sonu derbi heyecanı yaşanacak. Beşiktaş evinde, lider Fenerbahçe’yi konuk edecek. Zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Beşiktaş kazanır 3.72, beraberlik 3.72, Fenerbahçe kazanır ise 2.07 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.    

Beşiktaş’ta Eksikler Var

Beşiktaş bu sezon Süper Lig’de şampiyonluk yarışının uzağında kaldı. Lider Fenerbahçe’nin 11 puan gerisinde 3. sıradalar. Bu hafta sonu ise derbide Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Siyah Beyazlılar kazanarak umutlarını arttırmak istiyor. Süper Lig’de geçen hafta Ankaragücü’ne konuk olan Beşiktaş mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Rıza Çalımbay’ın göreve gelişinden bu yana oynadığı 3 maçta 7 puan toplayan Beşiktaş ölü toprağını biraz olsun üzerinden attı. Bu hafta Fenerbahçe karşısında kazanmaları halinde de zirve yarışına ortak olabilirler. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Eric Bailly, Milot Rashica, Omar Colley, Arthur Masuaku, Valentin Rosier, Jean Onana ve Tayyip Talha Sanuç sakat olan isimler.

Fenerbahçe Liderliğini Sürdürüyor

Fenerbahçe Süper Lig’de lider konumda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de Sivasspor’u konuk eden Fenerbahçe sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Son 2 maçını kazanarak geçen Sarı Lacivertliler Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Fred’in takıma dönmesiyle birlikte daha tempolu oynamaya başlayan Fenerbahçe bu hafta derbide Beşiktaş’ın konuğu olacak. Bu sezon sadece 1 mağlubiyeti bulunan İsmail Kartal’ın ekibi tek yenilgisini Trabzonspor’a karşı almıştı. Vodafone Park’da maçın favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe’de Rodrigo Becao, Lincoln, Luan Peres ve Miha Zajc sakat olan isimler.

Beşiktaş – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Beşiktaş – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Eric Bailly, Milot Rashica, Omar Colley, Arthur Masuaku, Valentin Rosier, Jean Onana ve Tayyip Talha Sanuç sakat olan isimler. Fenerbahçe’de Rodrigo Becao, Lincoln, Luan Peres ve Miha Zajc sakat olan isimler.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingöl, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

Fenerbahçe'nin İlk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Fred, Sebastian Szymanski, İsmai Yüksek, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Beşiktaş geçtiğimiz hafta konuk olduğu Ankaragücü deplasmanından 1 puan ile döndü. Geriye düştükleri maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Rıza Çalımbay yönetiminde oynadıkları 3 Süper Lig maçında 7 puan topladılar ve zirve takibini devam ettiriyorlar. Fenerbahçe ise Fatih Karagümrük ve Sivasspor galibiyetleri ile moral buldu. Geçen hafta Sivasspor’u 4 golle geçen Fenerbahçe liderliğini devam ettirdi. Fred’in takıma dönüşü Fenerbahçe’nin gücünü de arttırıyor. Sarı Lacivertliler derbide favori taraf. Vodofone Park’da Beşiktaş’ı mağlup ederek liderliğini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe derbide 3 puanı kaptı. Vodafone Park’ta Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler.